ΗΧΗΤΙΚΟ// Ιωάννης Μπαλτζώης: Στο λίκνο της Δημοκρατίας ένας νεοναζι- Ήθελαν να ξεπλύνουν το τάγμα Αζόφ

«Σοκαρίστηκα, δεν περίμενα να το κάνουν αυτό… ένας νεοναζι να μιλά στην Ελληνική Βουλή. Προφανώς ήθελαν να ξεπλύνουν το τάγμα Αζόφ , δηλαδή και εσείς συμμετέχετε εκεί, αυτός ήταν ο σκοπός» εκτίμησε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης αναφερόμενος στην εμφάνιση του νεοναζίστη ελληνικό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας Ζελένσκι.

«Στο στρατό έχουμε ένα δόγμα, ο διοικητής είναι υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στη μονάδα του. Έπρεπε να το γνωρίζουν. Να κάνουν συμφωνία τι θα γίνει, όφειλαν να γνωρίζουν και αν δεν το γνώριζαν και το επέστρεψαν είναι ασυγχώρητοι. Μας προσβάλει σαν λαό δημοκρατικό, σαν λαο που πιστεύει στην ελευθερία» τόνισε.

Αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει είπε αναφερόμενος στη ρήξη των ελληνορωσικών σχέσων και μιλώντας για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών. “Ας διατηρούσαμε έστω και ψυχρές σχέσεις έστω και τυπικές ήταν μεγάλο λάθος”. Τέλος μίλησε και για τις ΗΠΑ που είναι έτοιμες να πουλήσουν F-16 στην Τουρκία καθώς και στην “ταφόπλακα» σε East Med.

Ακούστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Μπαλτζώη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στάση εργασίας αύριο από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ – Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 10.858 νέα κρούσματα