ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM: “Ο γιός μου που υπηρετεί στο Σουφλί, μου επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχτηκε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων από ομάδα λαθρομεταναστών”

Ο κος Διονύσης πατέρας στρατιωτικού στελέχους στον Έβρο, μίλησε το πρωί στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανου Δαμιανίδη επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί της επίθεσης σε στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων από παράνομους μετανάστες, την οποία μετέδωσε πρόσφατα στον αέρα της εκπομπής, ο δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Ο κος Διονύσης επιβεβαίωσε το περιστατικό από το γιό του, ο οποίος υπηρετεί στο Σουφλί.

“Ανησύχησα όταν άκουσα στο σταθμό σας για την επίθεση και πήρα το γιό μου. “Αυτό που άκουσες είναι έγκυρο” μου απάντησε. Μου είπε ότι επιτέθηκαν μια ομάδα λαθραίων σε ένα στέλεχος, του άρπαξαν το 45άρι όπλο του, τον χτύπησαν στο κεφάλι και αλλού και το παιδί πήγε στο νοσοκομείο. Δεν έχουν πει τίποτα τα ΜΜΕ”, σημείωσε.

“Κατάλαβα ότι όλα τα στελέχη, είναι σε αναβρασμό. Μέχρι τώρα φέρονταν καλά στους μετανάστες, όμως μετά το γεγονός αυτό, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Παρά τον φράχτη, υπάρχουν πολλά περάσματα, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Και μας λένε ότι όλα είναι καλά εκεί πάνω”, είπε ο ίδιος.

Προηγούμενο άρθροΘεοδώρα Γιαννίτση: “Η Δύση είναι αυτή που θέλει να συνεχίζεται η διαμάχη για να αποδυναμώνεται η Ρωσία και χρησιμοποιεί ως εργαλείο την Ουκρανία, χωρίς καν να ενδιαφέρεται για το λαό της” – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροLive η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στο Αγρίνιο