ΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM: «Ο πεθερός μου επέζησε από τροχαίο και χάθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη»

Έδωσε για ένα μήνα τη μάχη του και κατάφερε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που υπέστη μετά από τροχαίο, στάθηκε όμως άτυχος στην πορεία. Ο κος Κώστας Γουργουτζής περιέγραψε στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, το πώς έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του μέσα στο νοσοκομείο, από λοίμωξη που κόλλησε μία μόλις ημέρα πριν το εξιτήριο.
«Μετά από 2 χειρουργεία και μια πολύ καλή περίοδο αποκατάστασης, ήρθε ημέρα για να τον βγάλουμε από το Ιπποκράτειο. Δυστυχώς μια ημέρα πριν μας ενημέρωσαν ότι ανέβασε πυρετό, εξαιτίας μίας λοίμωξης. Μας είπαν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, σύντομα όμως φτάσαμε σε σημείο ο άνθρωπος να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τότε μας ειδοποίησαν ότι επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στη ΜΕΘ,θα τον μετέφεραν στη μονάδα covid. Λίγο αργότερα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μισή ώρα μετά την εισαγωγή του στην εντατική, πέθανε. Δε ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση με τα νοσοκομεία. Εγώ ξέρω ότι πήγα έναν άνθρωπο όρθιο και τον παραλαμβάνω σε φέρετρο».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ανακοίνωση Δήμου Καλαμαριάς για τους φερόμενους ως εικονικούς γάμους
Επόμενο άρθροΑκροάτρια Focus FM: «Οι γείτονες μου έστειλαν την αστυνομία γιατί θυμιάτιζα στον κοινόχρηστο διάδρομο» – HXHTIKO