ΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM: Νύχτα σαν τους κλέφτες μετέφεραν τα μηχανήματα – Αναβρασμός στη Βάστρια της Λέσβου… Αν ξεκινήσουν οι εργασίες υπερδομής θα μας βρουν μπροστά τους.

Αναβρασμός στη Λέσβο όπου μέσα στη νύχτα κουβάλησαν μηχανήματα στη Βάστρια για την κατασκευή της υπερδομής στο νησί, όπως δήλωσε μιλώντας στον Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της κοινότητας Κώμης, Χρήστος Τσιβγούλης.

«Ο κος Μηταράκης ψεύδεται όταν δηλώνει ότι η τοπική κοινωνία συμφωνεί με τη δημιουργία υπερδομής στη Βάστρια. Εδώ επικρατεί αναβρασμός, θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι λάθος να βάλουν σε αυτή την διαδικασία τους κατοίκους, δεν θέλουμε να επαναληφθούν εικόνες Μανταμάδου… Θα είναι ακόμη χειρότερα αυτή τη φορά .Δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση αν ξεκινήσουν τα μηχανήματα. Δεν θα συγκρατήσουμε τον κόσμο», τόνισε.

«Ενημερώνουμε την κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να το δεχτούμε αυτό, πρέπει να αντιληφτούν  το λάθος που πάνε να κάνουν», σημείωσε ο κ. Τσιβγούλης.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣτη φυλακή ο 23χρονος για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών – Τη Δευτέρα απολογείται για τη δολοφονία
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Η ΝΔ με τα εγκληματικά της λάθη μετέτρεψε την πανδημία σε εθνική τραγωδία