ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM: Εκπληκτικές αποκαλύψεις και προβλέψεις από τον ανώτερο διευθυντή της πολυεθνικής Rystad Energy. Στοιχεία ΣΟΚ για τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Εν Ψυχρώ» και στον Γιώργο Αδαλή ο ανώτερος διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, μίας εκ των τριών μεγαλύτερων εταιριών συμβούλων στον πλανήτη, της πασίγνωστης Rystad Energy.

Ήταν η πρώτη φορά που η πολυεθνική που ακούει στο όνομα Rystad Energy, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελλάδα ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν όλα τα ενεργειακά ζητήματα.

Όπως θα ακούσετε στο ηχητικό της εκπομπής, το στέλεχος της Rystad, πραγματοποιεί όχι μόνο ανάλυση στα πεπραγμένα της Αγοράς επί κορωνοιού, αλλά δίνει και τις προβλέψεις τις εταιρίας για το επόμενο διάστημα. Προβλέψεις που αφορούν σε όλα τα προϊόντα του κλάδου και ειδικά για τα αεροπορικά καύσιμα που μας αφορούν άμεσα λόγω του τουρισμού. Ο Λευτέρης Καραγιαννόπουλος, απαντά στις ερωτήσεις του Γιώργου Αδαλή για την κατάσταση στα ενεργειακά της Ανατολικής Μεσογείου. Για το μέλλον του Αγωγού East Med. Και φυσικά για την Ελλάδα. Κι εξηγεί τι βλέπει η Rystad για το μέλλον της χώρας μας στον Ενεργειακό χάρτη! Το εκπληκτικότερο όμως όλων, είναι το σημείο όπου ο κ. Καραγιαννόπουλος αποκαλύπτει στην εκπομπή «Εν Ψυχρώ», ποια είναι η εκτίμηση της Rystad για τις πραγματικές διαστάσεις της Covid-19. Αποκαλύπτει ένα συνταρακτικό στοιχείο για τον πραγματικό αριθμό των νοσούντων, τους οποίους το μοντέλο της εταιρίας τους ανεβάζει από τα 100.000.000 που είναι τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, στους 700.000.000 ανθρώπους στον πλανήτη!

Ακούστε ολόκληρη την συναρπαστική συνέντευξη του κ. Καραγιαννόπουλου εδώ:

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ – Συναγερμός στο Παρίσι: Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο – Ένας νεκρός
Επόμενο άρθροΗ λειτουργία του delivery στις λαϊκές αγορές δεν σημαίνει εκσυγχρονισμός, υποστηρίζει το σωματείο «Ομόνοια»