ΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM: Αποκαλύψεις Κ. Βελόπουλου για το σκανδαλώδες Bradefer κυβέρνησης-Αττικής Οδού που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

«Όλη η ιστορία είναι στημένη. Σε δυο χρόνια λήγει η σύμβαση για να αλλάξει χέρια ο δρόμος ώστε να την πάρει νέος εργολάβος. Η εταιρεία θέλοντας να εκθέσει την κυβέρνηση έκανε εγκληματικά λάθη χθες. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στον Focus FM.

Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Πρωθυπουργός αντέγραψε την πρόταση της Ελληνικής Λύσης και απαίτησε από την Αττική Οδό χρηματική αποζημίωση για τους οδηγούς.

«Η Ν.Δ. εστίασε στην Αττική Οδό, μόνο αφού εμείς και εγώ προσωπικά έβγαλα ανακοίνωση χθες βράδυ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία της Αττικής Οδού. Σήμερα επέβαλε λέει ο Πρωθυπουργός 2.000 ευρώ για κάθε πληττόμενο. Και οι άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν σε άλλες οδικές αρτηρίες, όπως η Μεσογείων, άλλοι επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για 18 ώρες σε τρένα, χωρίς τροφή και νερό, με αυτούς τι θα γίνει» αναρωτήθηκε .

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απαίτησε την επιστροφή της Αττικής Οδού στο ελληνικό κράτος.

“Δεν μπορείς να πουλάς σε ιδιώτες κερδοφόρες επιχειρήσεις”.

Ακούστε εδώ όλα όσα είπε:

 

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία: Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό
Επόμενο άρθροΠάτρα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου σε τροχαίο