«Πολλοί από τους υγειονομικούς σε αναστολή βρίσκονται σε απόγνωση. Έχουν φτάσει στα όρια τους και περιμένουν στην ουρά για συσσίτια, άλλοι ψάχνουν ακόμη και στα σκουπίδια. Δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους … σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό».

Τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι υγειονομικοί σε αναστολή περιέγραψε στον Focus FM 103.6 και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

Όπως ανέφερε, από την προσεχή Δευτέρα 21 Μαρτίου περισσότεροι από 30 υγειονομικοί ξεκινούν ομαδική απεργία πείνας μπροστά στο υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή τους υγειονομικούς που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. “Εδώ και επτά μήνες έχουμε κάνει σχεδόν τα πάντα…” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταλιάνης. “Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια γέφυρα επικοινωνίας, υπάρχει αδιαλλαξία από το Υπ. Υγείας, κάποιοι συνάδελφοι δυστυχώς θα προχωρήσουν σε απεργία πείνας, επιλέγοντας ένα ένδοξο θάνατο από την πείνα μπροστά στα σκαλιά του υπουργείου παρά έναν άδοξο και ατιμωτικό θάνατο ενός φτωχοποιημένου υγειονομικού επειδή δεν έκανε το εμβόλιο…”, σημείωσε.

Ακούστε εδώ όλα όσα δήλωσε:

Προηγούμενο άρθρο23.621 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υγείας: Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου