ΗΧΗΤΙΚΟ -Δ. Κούβελας στον Focus FM : Δύσκολο ο ΕΟΔΥ να έχει σωστά δεδομένα – Λάθος το lockdown και το κλείσιμο των σχολείων.

Το lokcdown δεν προσέφερε ποτέ τίποτα και σε καμία επιδημία δήλωσε στον  Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση o καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας  στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας που επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του στο κλείσιμο των σχολείων.

Ο κ Δ. Κούβελας, με αφορμή όλα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ώρες για την παραποίηση των στοιχείων του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού εκτίμησε πως «και να έκανε λάθος η κυβέρνηση δεν θα το παραδεχτεί ποτέ» .

«Στην Ελλάδα το μόνο σύστημα που δουλεύει σε σχέση με την υγεία και μπορούμε να λαμβάνουμε δεδομένα είναι η idika. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν δεδομένα ή έχουν κάποια μικρά κομμάτια τα οποία δεν συσχετίζονται. Είναι πολύ δύσκολο στον ΕΟΔΥ που δεν είναι προσανατολισμένος στην διαχείριση της πληροφορίας να έχει καλά δεδομένα. Δεν μπορούμε να δούμε που πάμε, να δούμε τον ορίζοντα γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία» επεσήμανε ο κ. Κούβελας.

Γνωρίζουμε τόνισε πως το ελληνικό κράτος δεν είναι οργανωμένο, δεν υπάρχει ούτε ηλεκτρονικός φάκελος υγείας,είπε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κούβελα εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Στο έλεος των παρανόμων μεταναστών ακόμη και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Έβρο.
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης