Η θάλασσα στην Επανομή είναι πεντακάθαρη, αναφέρει ο δήμαρχος Θερμαϊκού

O δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής πήρε θέση με αφορμή δημοσιεύματα για το γεγονός ότι η παραλία του Ποταμού στην Επανομή της Θεσσαλονίκης έχασε την γαλάζια σημαίας.Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος σημειώνει ότι «η θάλασσα στην Επανομή είναι πεντακάθαρη και το αποδεικνύουν οι επισκέπτες που συνεχώς αυξάνονται και απολαμβάνουν την ομορφιά της περιοχής…».

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού εξηγεί πώς ο λόγος της αναστολής της σημαίας ήταν μια καταγγελία για την προστατευόμενη περιοχή.

«Κρίμα και για το δελτίο τύπου και για το ειρωνικό ύφος της γραφής και το κακό τελικά που πέτυχε δεν ήταν να πλήξει την διοίκηση αλλά να αναστατώσει κατοίκους και επισκέπτες και να δείξει το κακό πρόσωπο της πολιτικής …μιας πολιτικής των απαρχαιωμένων αντιλήψεων και των ξεπερασμένων νοοτροπιών», σημειώνει ο κ. Τσαμασλής.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή:

«Είτε είσαι στην διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση ένας πρέπει να είναι ο σκοπός σου

..η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου!

Όταν υπερισχύει ο φανατισμός και η ανούσια πολιτική αντιπαράθεση το αποτέλεσμα για τον τόπο είναι άσχημο!

Με λύπη είδα χθες διάφορα δημοσιεύματα με αφορμή ένα δελτίο τύπου του κ.Μαυρομάτη για τις γαλάζιες σημαίες στην περιοχή μας που δημιούργησε αναστάτωση ως προς την καθαρότητα των νερών κάτι που δεν ισχύει διότι τα κριτήρια και ο λόγος της αναστολής της σημαίας ήταν μια καταγγελία για την προστατευομενη περιοχή!

Η θάλασσα στην Επανομή είναι πεντακάθαρη και το αποδεικνύουν οι επισκέπτες που συνεχώς αυξάνονται και απολαμβάνουν την ομορφιά της περιοχής…

τέτοιες πράξεις με στεναχωρούν σαν δημότη αλλά και σαν Δήμαρχο.

Κρίμα και για το δελτίο τύπου και για το ειρωνικό ύφος της γραφής και το κακό τελικά που πέτυχε δεν ήταν να πλήξει την διοίκηση αλλά να αναστατώσει κατοίκους και επισκέπτες και να δείξει το κακό πρόσωπο της πολιτικής …μιας πολιτικής των απαρχαιωμένων αντιλήψεων και των ξεπερασμένων νοοτροπιών.

Εμείς προχωράμε με θετική διάθεση και αγάπη!».

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη σε αποστακτήριο έξω από τη Λάρισα με τραυματίες
Επόμενο άρθρο“Τσαβούσογλου είσαι ανεπιθύμητος στη Θράκη”! Οι Πομάκοι αντιδρούν