Η συγκινητική αγκαλιά της μητέρας του Στέφανου Ντούσκου μόλις τον αντίκρυσε στο αεροδρόμιο

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στέφανος Ντούσκος και στις αποσκευές του είχε εκτός από τις εμπειρίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μονό σκιφ.

 

Η αγκαλιά και η στοργή της μητέρας δεν μπορεί να συγκριθεί, είναι πιο πολύτιμη και από ένα ολυμπιακό μετάλλιο, ακόμα και εάν αυτό είναι το χρυσό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έχαιρε θερμής υποδοχής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ωστόσο η στιγμή που ξεχωρίζει και απαθανάτισε ο φακός ήταν η συγκινητική αγκαλιά με τη μητέρα του μόλις την αντίκρισε να τον περιμένει να πατήσει το πόδι του στα πάτρια εδάφη.

Επιπλέον σας θυμίζουμε ότι ο Στέφανος και η μητέρα του είχαν βγει στον αέρα του Focus 103,6.

Αναλυτικά όσα είπαν:

«Τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο. Μακάρι όλοι οι Έλληνες να ήταν εδώ!» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Ντούσκος δηλώνοντας «πολύ συγκινημένος» για την τεράστια επιτυχία του. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν τονίζοντας ότι «χωρίς αυτούς δεν θα είχα φθάσει εδώ». «Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε εμένα», σημείωσε.

«Θα φέρω το μετάλλιο στο σπίτι, να το δει η μητέρα μου» δήλωσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να φάει παστίτσιο από τα χέρια της μητέρας του όταν επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα στα Γιάννενα. «Έχω να δω την οικογένειά μου από τα Χριστούγεννα», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η μητέρα του δήλωσε «μας έκανε ευτυχισμένους, είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν, έκανε τεράστιο αγώνα, έχει περάσει πολλά».

«Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε. Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που ξεκίνησαν από την αποστολή και ο πρώτος που πήρε το μετάλλιο, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα», σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Φωτιά σε στάβλο στη Λητή
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Ζητάμε τη βοήθεια των καταναλωτών -όσο αυτό είναι εφικτό- να περιορίσουμε τη ζήτηση κυρίως τις ώρες αιχμής