Ι. Σαρμάς: «Στόχος η ομαλή λειτουργία του κράτους – Να εντοπίσουμε τους κινδύνους»

Flags outside the Maximos Mansion,Athens, on 10 May, 2015 / ??????? ??? ??? ?? ?????? ???????, 10 ?????,2015

Υπό την προεδρία Σαρμά, συνεδριάζει αυτή την ώρα, το νέο Yπουργικό Συμβούλιο  κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα, τα επόμενα βήματα και οι στόχοι της υπηρεσιακής κυβέρνησης στο δρόμο προς τις κάλπες. Σημειώνεται ότι οι υπηρεσιακοί υπουργοί δεν θα έχουν εκτελεστικές αρμοδιότητες και δεν θα χαράξουν πολιτική -τα καθήκοντά τους θα διαρκέσουν έναν μήνα.

Ο κ. Σαρμάς τόνισε πως θα πρέπει όλοι οι υπουργοί ο καθένας στην αρμοδιότητά του να δουν ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου και να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του κράτους ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου μέσω των επιτελείων τους. Όπως είπε η κυβέρνηση που παρήλθε άφησε την γραμμή της, «ωστόσο εμείς στόχος μας είναι να πορευθούμε με ουδετερότητα». Αναφορά έκανε επίσης και στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

« Δεν αρκεί όμως ο εντοπισμός, πρέπει να εφαρμόσουμε και ένα σύστημα αποτροπής ή μετριασμού των κινδύνων.Έχω στο μυαλό μου το συμβάν στα Τέμπη. Τέτοιοι κίνδυνοι μας απειλούν και εμάς και τον προγραμματισμό», υποστήριξε ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.

 

Προηγούμενο άρθροΑδέσποτη βολίδα καρφώθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μητέρα με το παιδί της
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συννελήφθη 48χρονος Ρουμάνος που ωθούσε τη νύφη, τα εγγόνια του αλλά και τη σύζυγό του σε επαιτεία