Ι.Μπαλτζώης: «Οι Έλληνες πρέπει να φύγουν από την Ουκρανία… Η Ελλάδα θα έπρεπε να φωνάζει, έχουμε χιλιάδες ομογενείς» ΗΧΗΤΙΚΟ

“Στην ανατολική Ουκρανία υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια Ρώσοι οπότε καταλαβαίνουμε πως ο Πούτιν είναι διστακτικός στο να εφαρμόσει πλήρη στρατιωτική ισχύ, δεν θέλει αιματοχυσία. Αυτό φυσικά εξυπηρετεί τους ουκρανούς, ευνοεί τους αμυνόμενους” είπε στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Aντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης.

Ο κ. Μπαλτζώης στάθηκε στο θέμα των Ελλήνων ομογενών της Μαριούπολης και στο ανθρωπιστικό δράμα τονίζοντας ότι θα έπρεπε η χώρα μας να πιέσει περισσότερο.

«Η Ελλάδα θα έπρεπε να φωνάζει, έχουμε χιλιάδες ομογενείς. Οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι απέτυχαν, δεν μπορούν να λειτουργήσουν, που είναι οι Διεθνείς Οργανισμοί” αναρωτήθηκε.
Ο κ. Μπαλτζώης πήρε θέση και για την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία τονίζοντας ότι ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση.

«Είδατε το Ισραήλ να στέλνει Όπλα; Αν και ζητήθηκε από τον Ζελένκι που είναι εβραϊκής καταγωγής ο Μπένετ αρνήθηκε. Είπε πως επιθυμεί να είναι μέρος της ειρήνευσης και όχι του πολέμου. Εμείς κάναμε μεγάλο λάθος και ελπίζω να μη μας βγει σε κακό» σημείωσε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Μία σύλληψη για την επίθεση εναντίον αστέγων στη Νέα Υόρκη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σε ανακριτή ο 37χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή πρώην συναδέλφου του