Ι.Καβαλιώτης: “Δεν μπορείς να βρίζεις τον κόσμο, να λές “ξεροκέφαλους” όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Αυτός που το λέει, είναι ηλίθιος και άσχετος με την ιατρική”.

“Δεν δέχομαι τον ορο “αντιεμβολιαστης”. Έχουμε αντιρρήσεις για τα συγκεκριμένα εμβόλια, δεν μπορεί να μας λένε ψεκασμένους. Η αμφισβήτηση είναι πάντα υπέρ της επιστήμης”, τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης.
“Δεν μπορείς να βρίζεις τον κόσμο, να λές “ξεροκέφαλους” όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Αυτός που το λέει, είναι ηλίθιος και άσχετος με την ιατρική. Ντρέπομαι να με αναφέρει ακομα κι ο πρωθυπουργός ως “τζαμπατζή” και “συνομωσιολόγο” για ένα θέμα στο οποίο υπάρχει παγκόσμια αμφισβήτηση;”

“Δεν θα πρέπει να κολλάς, να μεταδίδεις και να έχει σοβαρές παρενέργειες” συνέχισε ο κος Καβαλιώτης. “Αυτό είναι το εμβόλιο. Από την άλλη, δε χρειάζεται να είσαι γιατρός για να καταλάβεις οτι, μεταξύ φυσικής και τεχνητής ανοσίας, η φυσική είναι σαφώς και αποδεδειγμένα καλύτερη”.

“Στο παρελθόν εμβόλιο γαστρεντερίτιδας που προκάλεσε παρενέργειες και 10-12 θανάτους παγκοσμίως, αποσύρθηκε σχεδόν αμέσως. Τώρα αναφέρονται χιλιάδες θάνατοι (σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις), βαριές παρενέργειες και αυτο το λένε εμβόλιο”.
” Δεν αμφισβητούμε όλα τα εμβόλια. Στον κορονοιο, υπάρχει μεγάλη πίεση, να γίνει στις εγκυμονούσες. Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν θεωρείται νεκρο, ή ζωντανό. Δίνουμε με αυτό πληροφορία στον οργανισμό να παράξει το αντιγόνο και μετά το αντίσωμα. Λένε ότι είναι ασφαλές. Εγώ το θεωρώ πολύ πρόωρο και με πολύ μικρό αριθμό κυήσεων που μελετήθηκαν”.

“Στην Αμερική δεν εγκρίθηκαν τα επικαιροποιημένα εμβολια που ήρθαν στη χώρα μας, διότι θεωρήθηκε ότι δεν κάνει καλή άμυνα στα καινούργια στελέχη, 4 και 5 . Εδώ ειπώθηκε ότι είναι άλλα τα δεδομένα. Και ανακοίνωσαν ότι θα τα κάνουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί. Επειδή, όπως είπε η κα Παγώνη, οι μελετες για το συγκεκριμένο εμβόλιο, έχουν γίνει μόνο σε εμβολιασμένους. Να πείτε στην κα Παγώνη ότι οι μελέτες έχουν γίνει μόνο σε πειραματόζωα, σε ποντικάκια”. Και κανείς δεν εγγυάται ότι θα έχει παραπάνω προστασία”.

Ο γνωστός παιδίατρος ανέλυσε και το θέμα του εμβολιασμού έναντι του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) που πρόσφατα συστήνεται και για τα αγόρια.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΙωάννινα: Νέα κακοποίηση ζώου, άνδρας κλώτσησε σκύλο στη μέση του δρόμου
Επόμενο άρθροΑρμενία: Δεύτερη μέρα συγκρούσεων – Δεκάδες στρατιώτες νεκροί από την επίθεση των Αζέρων