Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στη με αρ. 1542 Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στο άρθρο 10 της Τροπολογίας, υπήρχε ρύθμιση για αποζημίωση ειδικού σκοπού στο προσωπικό που εμπλέκεται στην υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 4675/2020, “Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ”, στο οποίο προβλέπεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ.

Η διάταξη αυτή που περιέχει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, μας οδήγησε στο να καταψηφίσουμε για ακόμα μία φορά ολόκληρη την ανωτέρω τροπολογία.

Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε και καταδίκασε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όπως και κάθε επιβολή υποχρεωτικότητας σε ιατρικές πράξεις που συνταγματικά πρέπει να τελούνται με τη σύμφωνη γνώμη και την ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει για άλλη μια φορά την εμμονική στάση της κυβέρνησης η οποία συνεχίζει τα εγκληματικά λάθη και τις πολιτικές λαθροχειρίες.

Όσοι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους μετέτρεψαν την υγειονομική κρίση σε εθνική τραγωδία, θα λογοδοτήσουν πέραν κάθε ασυλίας και «ακαταδίωκτού».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕύα Καϊλή: Το απόγευμα η απόφαση για παραμονή ή όχι στη φυλακή
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Η ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη