Η Συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου στο ENA news

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην πολιτική τοξικότητα που επικρατεί με την ιστορία του Γεωργούλη (ποινική υπόθεση) επειδή δεν έχουν άλλο αντικείμενο αντιπαράθεσης σε πολιτικό επίπεδο. Επίσης ο κύριος Τσίπρας να πει γιατί πήγε να συναντήσει το Όλαφ Σολτς. Εξάλλου ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν στα μείζονα διαφωνούν στα ελάσσονα για το κομματικό ακροατήριο τους. Η ΝΔ από την άλλη οφείλει να δώσει τα 200 ονόματα των παιδοβιαστών στον Κολωνό χθες καθώς είναι όλοι μπλεγμένοι.

Το κείμενο για τα Τέμπη είναι η απόλυτη ντροπή καθώς δεν κατονομάζουν τους υπαίτιους και ότι κανένας δεν πήρε το μάθημα από τα Τέμπη.

Οι Έλληνες στις εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση την προπαγάνδα που δέχεται από τα ΜΜΕ αλλά με βάση την λογική, μακριά από την πόλωση και την τοξικότητα.

Στην Καβάλα και στην βόρεια Ελλάδα γίνονται εγκλήματα, όχι μόνο με την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και με τις υποδομές τις ανύπαρκτες, τα προβλήματα στα νοσοκομεία και στα άπειρα διόδια που θα πληρώνουν οι ντόπιοι. Επίσης είναι έγκλημα αυτό που γίνεται με τα σταφύλια και τα αγροτικά προϊόντα την Βορείου Ελλάδας, καθώς δεν εξάγονται στην Ρωσία τα προϊόντα επομένως δημιουργούνται πολλά οικονομικά προβλήματα στην περιοχή.

ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα και να δίνουν δυσεκατομύρια στους φίλους τους όχι να λύσουν τα προβλήματα των Ελλήνων στην επαρχεία. Η Ελληνική Λύση δεν θα συνεργαστεί με ΚΑΝΕΝΑΝ, όσο και αν η ΝΔ προσπαθεί να εξαγοράσει βουλευτές της. Τέλος οι τρεις τους μετά τις εκλογές θα ξεπουλήσουν το Αιγαίο με την μοιρασιά του. Η Τουρκία το μόνο που θέλει είναι σαν λύκος να “φάει” την Ελλάδα και ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ θα το επιτρέψουν.

Δείτε τον Κυριάκο Βελόπουλο:

 

Προηγούμενο άρθροΛαγκαδάς: Πρόστιμο 30.000 ευρώ γιατί σκότωσε αδέσποτο σκύλο που του επιτέθηκε
Επόμενο άρθροΤέλος χρόνου για το Τουρισμός για Όλους