Παρουσιάζοντας μια… ιδανική εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έσπευσε να διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Καλλιάνο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με έντονη συναισθηματική φόρτιση και έκδηλη οργή κατήγγειλε το νοσοκομείο Αττικό και τους γιατρούς που ανέλαβαν τον πατέρα του, ότι δεν άκουσαν τις επίμονες εκκλήσεις τους να μπει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ή σε ΜΕΘ. Όπως καταγγέλλει χάθηκε πολύτιμος χρόνος, οπότε ο πατέρας του κατέληξε διασωληνωμένος στην εντατική σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση κι ενώ οι γιατροί τους έλεγαν ότι πηγαίνει καλά κάτι απ’ ότι δηλώνει είναι αναληθές.

Άδωνις Γεωργιάδης σε Καλλιάνο: Κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε – Είμαστε όλοι απολύτως ίσοι.

Σε απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε» για τον πατέρα του βουλευτή, ο οποίος κατήγγειλε ιατρικές παραλείψεις.

Τις αποφάσεις για εισαγωγή σε ΜΕΘ τις παίρνουν οι γιατροί με αυστηρά ιατρικά κριτήρια, «κανένας δεν εξαιρείται αυτής της διαδικασίας», «έναντι αυτού είμαστε όλοι απολύτως ίσοι», «κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗμαθία: 36χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε
Επόμενο άρθροΕμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στον Κόλπο του Άντεν – Πυροβόλησε και κατέρριψε UAV