Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη σύλληψη καταζητούμενου ισλαμιστή τρομοκράτη σε προσφυγική δομή

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη σύλληψη καταζητούμενου ισλαμιστή τρομοκράτη σε προσφυγική δομή (Δείτε το σχετικό θέμα εδώ: Μαχητής του ISIS στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία.)

Η εξέλιξη με την σύλληψη ισλαμιστή τρομοκράτη συριακής καταγωγής, μέλους του ισλαμικού κράτους σε προσφυγική δομή επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τον μέγα εθνικό κίνδυνο που συνιστά η ανεξέλεγκτη ροή και παραμονή παράνομων μεταναστών σε ελληνικό έδαφος.

Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ – ΚΙΝΑΛ, άνοιξαν τα σύνορα επιτρέποντας την ανεξέλεγκτη είσοδο τζιχαντιστών, επιδεικνύοντας εγκληματική ανευθυνότητα και ανοχή , μιλώντας για δήθεν «πρόσφυγες».

Οι τρομοκράτες του ISIS όμως δεν είναι ούτε «κατατρεγμένοι», ούτε πρόσφυγες. Είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, μέρος της τουρκικής πολεμικής μηχανής και εμείς τους δίνουμε άσυλο! Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να υιοθετήσει το σχέδιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για μεταφορά των παράνομων μεταναστών σε δομές εντός ακατοίκητων νησιών έως την απέλαση τους.

Προηγούμενο άρθροΠροετοιμασία για το χειμώνα στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας