Μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα για όλους εμάς στον Focus FM 103.6 που είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πεύκων.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα στούντιο του Focus FM 103.6 από τον Διευθυντή του σταθμού Γρηγόρη Σερέτη και μίλησαν ζωντανά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίτση.

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αστυνομικός… δικαστικός…γιατρός…

Αυτές είναι ορισμένες από τις απαντήσεις που λάβαμε όταν ρωτήσαμε τους μαθητές αν γνωρίζουν τι επάγγελμα θέλουν να κάνουν όταν μεγαλώσουν.
«Θέλω να φροντίζω τους ανθρώπους, να γιατρεύω τα άρρωστα ζωάκια, να υπάρχει δικαιοσύνη, να προστατεύω τους ανθρώπους» μας είπαν οι ξεχωριστοί μαθητές.

Γροθιά στο στομάχι ήταν τα λόγια της μικρής Βασιλικής η οποία ερωτηθείσα πως βλέπει το μέλλον της μας εξήγησε πως αυτό που επιθυμεί είναι όταν μεγαλώσει να φύγει εκτός Ελλάδας γιατί όπως τόνισε:
«Είναι δύσκολα στην Ελλάδα. Πώς να ζήσεις με 600 ευρώ και αυτά αν βρεις δουλειά. Πώς να πληρώσεις το φαγητό, το φως και το νερό».

Τα παιδιά μοιράστηκαν με τους ακροατές και ένα ποίημα που έγραψαν.

Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΒλάβη στον αέρα για το C-130 που μετέφερε την 2η ΕΜΑΚ στην Τουρκία
Επόμενο άρθροΘρήνος στην Ροδόπη: Νεκρός 52χρονος σε εργατικό δυστύχημα