
“Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως για προσωπικούς λόγους” ανέφερε χαρακτηριστικά, νωρίτερα ο ένας από τους δικηγόρους του πιλότου.
Ο Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά στους δημοσιογράφους ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της.
ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου. Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος, κατά την απολογία του αναμένεται να προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Καρολάιν.