Γλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου -Διεκδικούν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν, κατέθεσαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητώντας, παράλληλα, να αναλάβουν την γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.
Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, ζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους Λυδίας και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί.
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε, πρόσφατα μαζί με την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες, ενώ είχε ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και να γίνεται μέσω skype.
Από την πλευρά του ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μετά τον ισχυρισμό ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η Καρολάιν γνώριζε γι’αυτό και την σκότωσε, δήλωσε πριν λίγες μέρες πως η εγγονή του δεν θέλει να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Βούλγαρος απατεώνας πουλούσε αυτοκίνητα με ταυτότητα νεκρού
Επόμενο άρθροBINTEO: Βροντερό ΟΧΙ Βελόπουλου σε συνεργασίες – Δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ για κυβέρνηση, υγεία και Παγκόσμια Κυβέρνηση!