Γιωρίκας Πιλίδης: Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θα κάνει ή όχι μια ιατρική πράξη στο σώμα του – Προσωπικά, δεν έχω κάνει το εμβόλιο – Δεν έχει λογική αυτό που κάνουν στους υγειονομικούς σε αναστολή οι κυβερνώντες 

“Εγώ απλά βγήκα και είπα την αλήθεια, αυτή που γράφουμε σε επιστολές και λέμε στα δικαστήρια. Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τόσα χρόνια, όσα παλεύω εγώ και οι μεγαλύτεροι από εμένα. Βγήκα και είπα την αλήθεια και τώρα με καταδικάζουν. Είναι παράλογο” υποστήριξε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη Γιωρίκας Πηλίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης.

“Εγώ, όπως και όλη η οικογένεια της πάλης θελουμε τα αυτονόητα. Έχω κουραστεί να λεω τα ίδια και τα ίδια, έχω γίνει γραφικός. Δεν θα μιλήσω, γιατί θα μου κάνουν μήνυση πάλι. Δεν υπάρχει πλέον δικαιοσύνη. Τα λες εσύ, αντί για μένα”.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του παρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη, που υποστήριξε ότι παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να λέγεται μόνο εκείνος που υπογράφει πενταψήφια τσεκ.

“Είναι τελείως παράλογο. Παγκόσμιο πρωταθλητή δε σε κάνει το μετάλλιο και η διάκριση, ούτε το χρήμα που περιμένεις να σου δώσει το κράτος, ή ο χορηγός. Ο κάθε άσχετος, έχει και από μία άποψη. Εάν σταματάμε και πετάμε πέτρα σε κάθε σκυλί που γαβγίζει στο δρόμο μας, δε θα φτάσουμε ποτέ στον προορισμό μας. Εγώ ακριβώς έναν χρόνο πριν, κέρδισα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι παγκόσμιο πρωταθλητής και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την Ομοσπονδία”, τόνισε.

Σε άλλο σημείο σημείωσε “κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θα κάνει ή όχι μια ιατρική πράξη στο σώμα του” προσθέτοντας “προσωπικά, δεν έχω κάνει το εμβόλιο”. Υπογράμμισε επίσης ότι “δεν έχει λογική αυτό που κάνουν στους υγειονομικούς σε αναστολή οι κυβερνώντες”.

Προηγούμενο άρθροΗ πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Επόμενο άρθροΑυξημένη κίνηση μετά από τροχαίο στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης