Γιώργος Ρωμανός: «Οι Σκοπιανοί παραβιάζουν συνεχώς τη “συμφωνία των Πρεσπών” και η Ελλάδα δεν την καταγγέλει – Μας φτύνουν κι εμείς λέμε “ψιχαλίζει”»

Για τη σωρεία παραβιάσεων της “Συμφωνίας των Πρεσπών” από την πλευρά των Σκοπιανών και τις συνεχόμενες προκλήσεις κατα της χώρας μας, με την ανοχή της Κυβέρνησης των Σκοπίων και τη μη αντίδραση της Ελληνικής μίλησε στην εκπομπή του Focus FM “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” και στον Κώστα Τουτσίδη  ο Συγγραφέας, Αναλυτής – Ιστορικός Ερευνητής Γιώργος Ρωμανός.

Ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τις παραβιάσεις άρθρων της συμφωνίας, 130 τον αριθμό συνολικά, ενώ δεν παρελειψε  ναν αναφερθεί και στα προσφατα γεγνότα σε αθλητικές διοργανώσεις όπως το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπου οι Σκοπιανοί προκάλεσαν για άλλη μια φορά με  τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία” χωρίς την προσθήκη της λέξης” “Βόρεια” όπως προβλέπει η συωνία.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον κ. Γιώργο Ρωμανό:

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Καραβίδας: «Το τουρκικό καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο – Τυχόν ακρωτηριασμός της Κύπρου θα οδηγήσει στην πολιτική εξαΰλωση του Ελληνισμού»
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 03/08 στη Μακεδονία και τη Θράκη