Γιώργος Ρωμανός: «Ο ενιαίος κυβερνητισμός σκοτώνει επι 50 χρόνια μεταπολίτευσης»

“Είναι λάθος να επικεντρωθούμε σε αυτό το εθνικό έγκλημα , το οποίο φυσικά θα επρεπε σε ένα κράτος δικαίου να βρει τη δικαίωση και την καθαρση του” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο ιστορικός αναλυτής και συγγραφέας, Γιώργος Ρωμανός.

“Δυστυχώς το μέγιστο εθνικο έγκλημα των τρένων είναι ένα κομμάτι από τα εγκλήματα που γίνονται επί 50 χρόνια μεταπολίτευσης”.

“Όσο  δεν καταλαβαίνουμε οτι ο ενιαιος κυβερνητισμός που στήθηκε σε αυτή τη χώρα μετά το 1974,  με αντιδημοκρατια, διαφθορά κλεπτοκρατία και αίμα , καταστρέφει την Ελλάδα, θα γυρνάμε συνέχεια στα ίδια αποτελέσματα”.

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελειωνει τη θητεία της μεσα σε ποταμούς αίματος., αυτή είναι η πραγματικότητα. Σήμερα, αυτός που σαπίζει πολιτικά έκανε καριέρα δολοφονώντας τα όνειρά μας. Κλέβοντας την ψήφο των Ελλήνων, υποσχόμενος οτι δηθεν θα ελέγξει με αυστηρότητα τη συμφωνία των Πρεσπών και την ευρωπαϊκή πορεια των Σκοπίων. Δεν απορώ καθόλου που σκοτώνει τους Έλληνες. Είχε προηγηθεί και το μαζικό έγκλημα με τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τη χώρα μας επι κορονοϊού, με την υποχρεωτικότητα κτλ. Και που κατέληξε αυτη η ιστορία; Κατέληξε στις παρακολουθήσεις. Πρέπει να δούμε 50 χρόνια εγκλήματος”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΒλαντιμίρ Πούτιν: «Η Ρωσία πολεμάει για την ίδια την ύπαρξή της»
Επόμενο άρθροΓιώργος Καρυστινός: «Εν δυνάμει επικίνδυνα τα συνεχή Rapd Test»