Για την ακρίβεια που πλήττει τα ελληνικά νοικυριά και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης.

«Είναι γεγονός ότι η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται ΝΔ και Κυβέρνηση. Αυτή έφερε την ακρίβεια και δυστυχώς οι Έλληνες επικρότησαν αυτό το οποίο συμβαίνει είτε στο ρεύμα, είτε στα καύσιμα, είτε στα τρόφιμα, είτε σε όλη την αγορά. Δεν αντιλαμβάνοντια ότι η ακρίβεια είναι ένα φαινόμμενο της αισχροκέρδιας, της κερδοσκοπίας και όχι του λογικού κέρδους»

«Διά στόματος του τέως Υπουργού Γεωργιάδη, λέει ότι είμαστε η φθηνότερη χώρα(…) Ο κόσμος βλέπει όμως, παρά τα ψέματα που αραδειάζουν, τις τιμές ότν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ. Είτε μιλάμε για πατατάκια, που μπορεί να θεωρηθούν ασήματα, είτε στα γάλατα και το ψωμί του τοστ»

«Δε μας λέει πως είναι δυνατόν τα ελληνικά φρούτα, λαχανικά να ξεκινούν πάμφθηνα στο χωράφι και να καταλήγουν πανάκριβα στο ράφι(…) Που θα πάνε οι τιμές δε μας λένε στην Κυβέρνηση. Γιατί σε όλο τον κόσμο οι τιμές των καυσίμων πέφτουν, ενώ στην Ελλάδα ανεβαίνουν»

«Εάν θέλουν να πληρώνουνε την ακρίβεια, εάν θέλουν να τους παίρνουν το σπίτι, αν θέλουν να πληρώνουνε τα βάσανα των τραπεζών, των εισπρακτικών εταιρειών τότε ας πάνε να ψηφίσουν ξανά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν ικανοποιούνται με αυτά τα οποία συμβαίνουν, με τα 10 ευρώ που τους δίνει από τα 100 που τους παίρνει, τότε ας πάει να τους ξαναψηφίσει»

«Αν αυτό θεωρείται σιγουριά, με υγεία μας και χαρά μας. Αλλά δε πρέπει να ξεχνάει ότι η ακρίβεια θα συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες μετά από τις εκλογές», κατέληξε.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣτην Κίνα την επόμενη εβδομάδα ο Άντονι Μπλίνκεν
Επόμενο άρθροΔεκαπλασιάστηκαν ανακοπές, εγκεφαλικά και πνευμονικά οιδήματα καταγγέλλει διασώστης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης