Γιώργος Καρυστινός: «Όσο αποκαλύπτεται η απάτη και προσπαθούν τα ποντίκια να γλιτώσουν τη φυλακή θα βλέπουμε διάφορα»

“Όσο περισσότερο αποκαλύπτεται αυτή η απάτη κι όσο προσπαθούν τα ποντικια να γλιτώσουν τη φυλακή, τόσο θα βλέπουμε διάφορα” υποστήριξε στον Focus FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.

“Η τωρινή απόφαση του ΣτΕ έχει μέσα πολλά ψέματα και απάτες, με πρώτο το αιτιολογικό, που το απορρίπτουν γιατί λένε ότι δεν υπήρχε επικαιροποίηση στοιχείων. Για ποια στοιχεία μιλάνε; Για τα “απατεωνιστικα” με τα τεστ τα οποία δεν είναι καν διαγνωστικά; Να θυμίσω εδώ ότι έναν χρόνο πριν, το Νοέμβριο του 21, βγήκε στη Λουιζιάνα απόφαση κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν, μεταξύ άλλων και γιατί δεν είχε στοιχεία για να τεκμηριώσει τη σοβαρότητα της λεγόμενης πανδημίας και της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων. Και για ποια στοιχεια ζητουν επικαιροποίηση; Γι αυτά που τρεις φορές τα ζήτησαν από το Υπουργείο και δεν τους τα έδωσαν; Απλά στο ΣτΕ προσπάθησαν να λειάνουν τις γωνίες, γιατί κατάλαβαν ότι θα πάνε φυλακή όλοι τους”.

“Η κατάσταση ανατρέπεται παγκοσμίως, με τα εγκλήματα που έχουν κάνει, δε τη γλιτώνουν. Μιλάμε για κακουργήματα πολιτικών και των δικαστών που τους καλύπτουν”. 

” Οι μελέτες δημοσιεύονται στα συνέδρια και οχι στο Twitter”, σχολίασε ο κος Καρυστινος αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κου Θεόδωρου Λύτρα στην εκπομπή, για τη μελέτη που διαπιστώνει  ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν 25% λιγότερο από τους ανεμβολιαστους. “Θεωρούν λογικό να εμβολιαστούν δισεκατομμύρια για να μην αρρωστήσει ο ένας. Ας τολμησουν να πάνε να πουν αυτά σε συνέδριο. Στην ιατρική υπάρχουν τα μικρα ψέματα, τα μεγάλα ψέματα και η στατιστική, που τη μαγειρεύεις όπως θέλεις” .

 

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα την Κυριακή 4/12 περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 5/12 λόγω εργασιών από την ΠΚΜ