Γιώργος Καρυστινός: «Εν δυνάμει επικίνδυνα τα συνεχή Rapd Test»

“Με τα διαγνωστικά τεστ υπάρχει τεράστια  απάτη, γιατί αυτά, τα πληρώνει κάποιος, επομένως κάποιοι , εισπράττουν λεφτά. Δεν είναι διαγνωστικά τεστ. ” υποστήριξε στον Focus FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.

” Στην ιατρική ποτέ δεν κάνεις διάγνωση με μόνο ένα τεστ. Συνδυάζονται διάφορες προσεγγίσεις και εάν όλες δείξουν το ίδιο πράγμα, τότε καταλήγουμε στη διάγνωση”.

“Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες, είναι φονιάδες. Η ουσία που περιέχουν ως συστατικό τα σελφ τεστ προκαλει λεμφωμα, λευχαιμια και δευτερευόντως καρκίνους στομάχου και μαστου. 

Οι κρατικοί και οι διεθνείς οργανισμοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά διεφθαρμένες γιάφκες, πρόκειται για μαφιόζους”.

“Ουτως ή άλλως στις εκλογές είναι στημένα τα αποτελέσματα. Όμως με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν θα μπορέσουν να πείσουν ότι θα βγει αυτός που αυτοί θέλουν, που έχουν προαποφασίσει. Δηλαδη τι να πουν, οτι προηγείται η νέα δημοκρατία, θα γελάει ο κόσμος. Απλά θέλουν να περασει λιγος καιρος, να το παίξουν τρέλα, οτι και καλά αναστράφηκε το κλίμα, για να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα που έχουν προαποφασίσει, αυτο κάνουν”

 “Αναφορικά με την υποχρεωτική διεξαγωγή σελφ τεστ, οι υγειονομικοί πρέπει να κανουν αναφορές κατά των διοικησεων τους, προκειμένου να τα προωθήσουν προς την προϊσταμένη αρχή, οι διοικητές είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν”.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Ρωμανός: «Ο ενιαίος κυβερνητισμός σκοτώνει επι 50 χρόνια μεταπολίτευσης»
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο Μάκης ο Μανάβης εμβληματική φυσιογνωμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ