Γιατρός νοσοκομείου Ιπποκράτειου: Δεν δηλώνονται οι επιπλοκές των εμβολίων – Υγειονομικοί εκβιάστηκαν και πήγαν με δάκρυα στα μάτια να εμβολιαστούν – Ηχητικό Focus FM

Υπάρχουν περιπτώσεις υγειονομικών που εκβιάστηκαν το τελευταίο 48ωρο και πήγαν με δάκρυα στα μάτια να εμβολιαστούν είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τουτσίδη, ο κ. Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ιατρός γαστρεντερολόγος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Μίλησε επίσης για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα επιφέρουν οι αναστολές εργασίας των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν  στο σύστημα υγείας της χώρας μας.

«Δυστυχώς, βλέπουμε ότι η υποχρεωτικότητα (σ.σ. εμβολιασμού) θα πάει και αλλού, θα πάει στο στράτευμα, στα σώματα ασφαλείας» σημείωσε. «Είναι καιρός για διχασμούς ιδίως σε τόσο νευραλγικές θέσεις στον εθνικό τομέα;» διερωτήθηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ανέφερε «δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο δεν καλύπτονται οι συνάδελφοι που το πέρασαν και έχουν ανοσία».

Αναφέρθηκε επίσης στην καταγραφή των επιπλοκών των εμβολίων στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας ότι «οι επιπλοκές δεν δηλώνονται».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΟ Ζιρού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό
Επόμενο άρθροΟριστικά στους Ράπτορς ο Μίχαλιουκ