Γιατί ο Φαούτσι πολέμησε λυσσαλέα κάθε θεραπεία για τον Κορωνοϊό;

“Είμαι θυμωμένος, απογοητευμένος, είμαι αηδιασμένος, όχι μόνο με την ανικανότητα που επεδείχθει. Τους προειδοποίησαν δεκάδες φορές και είχαν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο “τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Έσπευσαν να αποσύρουν τον κο Καραμανλη για να κατασιγάσουν την αγανακτηση του ελληνικού λαού και πέντε μέρες μετά-τόσο βάστηξε η ντροπή και η ευαισθησία τους- ανακοίνωσαν οτι θα είναι και πάλι υποψήφιος”

Ο κος Γάκης έκανε λόγο για σκηνές τριτοκοσμικού κράτους, αναφερόμενος στις εικόνες ντροπής, με τους νοσηλευτές που έπλεναν ηλικιωμένη με λάστιχο στην πυλωτή πολυκατοικίας.”Υπάρχουν μέθοδοι, η ιατρική ξέρει. Δεν ειναι δυνατον να καταβρέχουμε τον ασθενη με παγωμένο νερό και μαλιστα σε κοινή θέα”.

Ο κος Γάκης ανέφερε τα όσα πρόσφατα αποκάλυψε στις ΗΠΑ ο εγγονός του Κένεντι, Ρόμπερτ Κένεντι Τζουνιορ “Γιατί ο Φάουτσι πολέμησε όσο τίποτα άλλο στην ιστορία της ιατρικής τη θεραπεία πριν την εισαγωγή στα νοσοκομεία; Διότι υπάρχει ένας νόμος , σχετικά άγνωστος, ότι δεν μπορεί ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο να πάρει άδεια επείγουσας χρήσης, αν υπάρχει έστω και ένα δραστικό φάρμακο για αυτή τη νόσο. Και υπήρχε η ιβερμεκτίνη, αλλά και άλλα φάρμακα. Γιατί η μπίζνα ήταν 200 δισ δολάρια, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Κένεντι”
“Τα lockdown files, είναι αυτά που ξέραμε τα οποία αποκαλύφθηκαν από την Sunday Telegraph μια κορυφαία εφημερίδα του Ηνωμενου Βασιλείου, αφου κατάφεραν αν υποκλέψουν 100.000 μηνυματα με υβριστική συμπεριφορά για τους πολίτες της Βρετανίας.Αποκαλύπτεται όλη η μεθοδευση των lockdown. Παρόμοια και χειρότερα, είναι αυτά που έγιναν στην Ελλάδα. Γιατί ο πρωθυπουργός μας ήθελε να δείξει ότι είναι πιο αποτελεσματικός, ελέγχει καλύτερα. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του”.

Ακούστε τη συνέντευξη εδω:

Κι εδω:

Προηγούμενο άρθροΣτάθης Παπαδόπουλος: «Από το 2011, 2012 δεν υπάρχει σιδηρόδρομος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»
Επόμενο άρθροΈλεγχος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων σε ΟΣΕ και Hellenic Train