Γιάννης Μαζης στον Focus FM: Στα τέλη Αύγουστου η θερμή έκρηξη με τους Τούρκους // ΗΧΗΤΙΚΟ

Για τα ελληνοτουρκικά μίλησε στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει «κορύφωση της έντασης μέσα στον Ιούλιο».

Εκτίμησε ότι γύρω στα τέλη Αυγούστου «είναι πιθανή μία θερμή έκρηξη σε σημεία του ελληνικού χώρου τα οποία ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι πιο ευάλωτα -Στρογγύλη, Ρω, Ανάφη, Γαιδουρονήσι, Λειψούς, Αρκιούς, Άη Στράτη- τα οποία έχουν ελάχιστους κατοίκους ούτως ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει – με το μυαλό του πάντα – ως ανθρώπινη ασπίδα για να μη μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το οποίο είπαν δύο αρχηγοί ΓΕΕΘΑ ότι «θα τους κάψουμε και μετά θα τους ρωτήσουμε» και να δημιουργήσει τετελεσμένα ώστε μετά με την παρέμβαση του ΝΑΤΟ να πάρει με πολιτικό διάλογο και όχι με νομικές διαδικασίες τις οποίες φοβάται την επέκταση της επιρροής ισχύος της Τουρκίας μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό». Ο κ. Μάζης τόνισε «ότι αυτό έχει στο κεφάλι του ο Ερντογάν» προσθέτοντας ότι «θα του το βγάλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, μην ανησυχείτε».

Επιπλέον, ο καθηγητής έκανε αναφορά σε «πυρήνες μαχητών που έρχονται από τη Συρία και θα χρησιμοποιηθούν ως 5η φάλαγγα, ως στοιχεία υβριδικού πολέμου στην εσωτερική ανατροπή ασφάλειας της χώρας».

Όπως είπε, «δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες και το 99% είναι νέοι υγιείς άνδρες οι οποίοι δεν έχουν χαρτιά έχουν όμως πανάκριβα κινητά. Χαρτιά χάνουν, κινητά όμως όχι».

Προηγούμενο άρθρο“Πώς νικάμε τα ναρκωτικά”: Ημερίδα από το Κέντρο Υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων ΟΑΣΙΣ – Όλες οι λεπτομέρειες
Επόμενο άρθροΣουχαρίτ Μπάγκντι στον Focus FM: «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου» – «Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν με εμβόλια βασισμένα στην τεχνολογία mRNA» // ΗΧΗΤΙΚΟ