Γιάννης Κουντούρης: «Όλοι στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να παραδέχονται ότι οι θάνατοι αφορούν κυρίως στους εμβολιασμένους»

Με αφορμή δημοσίευμα της Washington Post, που αναφέρει ότι ο κορονοϊός δεν είναι μια πανδημία η οποία αφορά τους ανεμβολιαστους, από το Λος Άντζελες ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουντούρης στο Greek News On Demand, ανέφερε ότι όλοι στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να παραδέχονται οτι οι θάνατοι αφορούν κυρίως στους εμβολιασμενους.

“Τώρα φοβούνται τις συνέπειες όλων των κακόβουλων πράξεων εις βάρος του λαού, προσπαθούν να το “γυρίσουν” το όλο πράγμα. Στο site μου δημοσιεύω και μία ανάλυση που διαπίστωσε ότι το 58% των θανάτων τον Αύγουστο, ήταν άτομα που είχαν εμβολιαστεί. Το αρχικό αφήγημα έχει καταρριφθεί τελείως”, σημείωσε.

“Η πρωθυπουργός της καναδικής Αλμπέρτα, μετά τη συγγνώμη που ζήτησε από τους ανεμβολιαστους για τις απολύσεις και τις διακρίσεις σε βάρος τους, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχουν ούτε εντολές εμβολιασμού ούτε μέτρα Covid υπό την ηγεσία της, διότι όπως δήλωσε, θέλει η επαρχία της να απαλλαγεί από όλο αυτό. Η κυρία Danielle Smith, σύμφωνα με το διεθνή τύπο, είναι εντελώς εναντίον των μέτρων και των υποχρεωτικοτήτων, κατά του παγκόσμιου οικονομικού forum και μιλάει έξω από τα δόντια σχετικά με την απάτη του κορονοϊού”, υπογράμμισε.

Ο κος Γιάννης Κουντούρης ανέφερε και ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του, αναφορικά με το ξεπούλημα ταμάτων και τιμαλφών από την Παναγία της Τήνου. “Μου έστειλαν την είδηση πηγές που έχω στην κυβέρνηση και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες και το έχω διασταυρώσει 100%. Τα κείμενα που έχω αναρτήσει, προέρχονται από την ίδια τη Διαύγεια”.

Προηγούμενο άρθροΣκάνδαλο στον Δήμο Κατερίνης! Δάνειο 5.000.000€ για αλλαγή λαμπτήρων με υλικό πεπερασμένης τεχνολογίας και επικίνδυνο για το περιβάλλον
Επόμενο άρθροΠλεύρης: Η απόφαση για την αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών έχει στόχο την προστασία των πολιτών