Γέροντας Μεθόδιος: “Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι, για να μας σκεπάσει ο Θεός” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Είναι δύσκολα τα πράγματα, εφόσον φύγαμε από τον Θεό, τα περιμένουμε όλα” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM ο Γέροντας Μεθόδιος.

“Περιμένουμε πόλεμο, λιμούς, καταποντισμούς, περιμένουμε τα πάντα. Δεν μπορεί να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και να είμαστε έτσι που είμαστε. Ποιος από τους αρχιερείς βγήκε να πει τα πράγματα όπως είναι; Να πάω να του φιλήσω τα πόδια”, είπε. “Η εκκλησία είναι ανύπαρκτη. Να κάνουν κάτι, να ενημερώσουν τον κόσμο, μια λιτανεία, να παρακαλέσουν το Θεό. Παλαιότερα, όταν γινόταν λιτανεία, το κακό σταματούσε. Να αφήσουν οι πολιτικοί την εκκλησία ελεύθερη. Κλειστήκαμε στα καβούκια μας, ο κάθε δεσπότης έχει το μισθό του, την ενορία του και είναι μια χαρά.”

“Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Βλέπετε τι γίνεται ήδη με τα τρόφιμα. Σιγά – σιγά θα πουν για δελτίο στη βενζίνη, δελτίο στο αλεύρι, δελτίο παντού”, σημείωσε.

“Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι, για να μας σκεπάσει ο Θεός”.

Προηγούμενο άρθροΚαραμπόλα ΙΧ στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης – Αυξημένη η κίνηση
Επόμενο άρθροΔήμος Θανάσουλας: “Στοιχεία από την Αγγλία αποδεικνύουν ότι οι θάνατοι τριπλο- εμβολιασμένων ασθενών, είναι πολλαπλάσιοι σε σχέση με των ανεμβολίαστων, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM