Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εθνικών εκλογών και την εγκυρότητά τους, που από πολλούς αμφισβητείται, σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο ιστορικός αναλυτής, Γιώργος Ρωμανός.

«Εγώ βγάζω τον εαυτό μου εκτός από αυτούς που έχουν αποθαρρυνθεί. Όσο υπάρχει και ένας μόνο Έλληνας μπορούμε να ελπίζουμε. Δεύτερον , όπως συνηθίζω, βγάζω πάντα τα δικά μου στοιχεία, που δυστυχώς είναι μοναδικά και έπρεπε να τα βγάζουν κι άλλοι», ανέφερε αρχικά.

«Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζονται 2.400.000 ψήφοι στον κ. Μητσοτάκη, τη στιγμή που είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα ότι είναι ο πιο αντιπαθής πολιτικός; Δεύτερον, δε γίνεται σε γήπεδα, πλατείες να λένε το γνωστό σύνθημα με το όνομά του και να παίρνει αυτά τα ποσοστά. Είδατε μια ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ; Ή και του ΣΥΡΙΖΑ;», συμπλήρωσε ο κ.Ρωμανός, αμφισβητώντας ξεκάθαρα τη νίκη της ΝΔ.

«Αυτό που ζούμε είνια ο πάτος του πάτου της αντιπολίτευσης, η ξεφτίλα των πενήντα χρόνων. Τα δύο ντοκουμέντα που έβγαλα θα τα συμπληρώσω με καινούργια από την ΕΕ που αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα δε γνωρίζουμε ούτε πόσοι είναι οι κάτοικοι, ούτε πόσοι ψηφίζουν, ούτε πόσοι είναι πάνω από 100 ετών, ενώ ο “καλός” Γενικός Γραμματέας μας είπε ότι πάνω από 100.000 χιλιάδες είναι πάνω από 100 ετών», πρόσθεσε ο κ. Ρωμανός.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών λέει ότι οι εγεγραμμένοι είναι δέκα εκατομμύρια και ότι από αυτούς ψήφισαν μόνο τα έξι. Στα έξι η Νέα Δημοκρατία έλαβε 40,79%. Στα δέκα εκατομμύρια είναι 24,4%, θα έκανε κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας. Την ίδια αλλοίωση αποτελέσματος είχαμε και με τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ» , υπογράμμισε ο κ. Ρωμανός.

«Οι Έλληνες στα αρχεία της Ε.Ε. είναι περίπου 10.500.000, με τελευταία μέτρηση του Μαρτίου του 2023, στην επίσημη απογραφή της χώρας είναι 9.700.000 και στους εκλογικούς καταλόγους είναι 10 εκατομμύρια. Εγώ λέω εδώ μια φράση: Τρία έγγραφα “φωτιά”. Ψήφοι υπάρχουν και έτσι βγαίνουν οι κυβερνήσεις»

«Εμένα δε με νοιάζει αν βγαίνει ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας. Εμένα με ενδιαφέρει όι η Ελλάδα δεν έχει τρόπο να κάνει εκλογές. Ή έχει και το κάνει με ψέματα και παραμυθιάζουν τον κόσμο», ολοκλήρωσε ο κ. Ρωμανός.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

 

Προηγούμενο άρθροΔ.Γάκης για τον ιό “Χ” : «Αν είδανε ότι αυξήθηκε η προσέλευση των ηλικιωμένων και οι αρνητικοί ψήφοι, τους συμφέρει να τρομάξουν τον κόσμο»
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Σύμπνοια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ σε αντεθνικές πολιτικές»