Γ. Παύλου στον Focus Fm 103,6:«Όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν και να πουν ναι σε αυτά που προτείνει ο Βελόπουλος, πρέπει να γίνουν»

«Yπήρχε  διαφορά. Ο Βελόπουλος σαφώς έλεγε πράγματα που τα ζούσε και είχε “τη ζωντάνια ενός πολιτικού” όπως λέμε.  Σαφώς οι καινούργιοι, εκτός από την Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε την εμπειρία, ήτανε σαν τους μαθητές που πρώτη φορά ανέβαιναν για να πουν   μάθημα» σχολίασε  ο καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας του ΔΠΘ, Γιώργος Παύλος, στον Focus Fm 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Εάν πάμε στην ουσία, το πρόβλημα είναι τεράστιο. Κατηγορούν τον Βελόπουλο ότι τα κάνει όλα αυτά για εντυπώσεις και για να ηγηθεί του πατριωτικού χώρου. Ως απλός πολίτης, θα πω, αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να βάλουμε κάτω, τι  είναι το πρέπον για την πατρίδα μας και να συμφωνήσουμε. Δεν πρέπει όλες οι πατριωτικές δυνάμεις να καθίσουν κάτω και να συμφωνήσουν; Αυτή τη στιγμή που η Ελλάδα διαλύεται. Πρέπει ο πατριωτικός χώρος να ενωθεί. Οπωσδήποτε, διότι αλλιώς ο Μητσοτάκης θα κάνει αυτά που θέλει ανενόχλητα. Και θα αλλάξει το Σύνταγμα και  θα μας ξαναφέρει την ιατρική δικτατορία και θα μας φέρει την αχρήματη οικονομία και θα μοιράσει το Αιγαίο στη Χάγη» , συμπλήρωσε ο καθηγητής.

«Ολοι οι πατριώτες, όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν και να πουν ναι αυτά που προτείνει ο Βελόπουλος πρέπει να γίνουν. Eίναι προς τιμή του το ότι  είπε ότι πρέπει να γίνει εξεταστικές. Και πρέπει να πάνε φυλακή και αυτή τη στιγμή όσοι πρώτον μας έφεραν τα μνημόνια, όσοι κατήργησαν το Σύνταγμα. Μπήκαμε και δανειακές συμβάσεις. εγκληματικές, καταστράφηκε η οικονομία της χώρας και κανείς δεν είπε ότι πρέπει να πάνε κάποιοι φυλακή.  Για το  ακαταδίωκτο. Τι σημαίνει ακαταδίωκτο; Γι αυτό εγώ συγχαίρω τον Κυριάκο Βελόπουλο,».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ:Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των διεκδικητών της προεδρίας
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη η φωτιά στο Άγιο Όρος-Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης