Γ. Οικονόμου: “Η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού παραμένει ένα ενδεχόμενο που θα αξιολογήθεί – αύριο οι ανακοινώσεις”

«Η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού παραμένει ένα ενδεχόμενο που θα αξιολογηθεί και θα απασχολήσει και τις επιτροπές των ειδικών αλλά και τις ανακοινώσεις αύριο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι «η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει άλλο».

«Δυστυχώς μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, αρνείται τον εμβολιασμό» επισήμανε ο κ. Οικονόμου.

«Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμένει όμηρος αυτών των αντιλήψεων» συνέχισε και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρεμποδίσει τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, να δημιουργήσει, τον νέο που θέλει να διασκεδάσει».

«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην κανονικότητα» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις για τα συγκεκριμένα μέτρα που θα γίνουν το απόγευμα της Τρίτης.

Προηγούμενο άρθροΤα Βίλια καίγονται για 8η μέρα – Εκκενώνονται οικισμοί
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ-Διαμαρτυρία των εργαζόμενων κατά της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων: Θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.