Γ. Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας χειρίζεται την υπόθεση Ανδρουλάκη με μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες

«Η σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα», αναφέρει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στη δήλωση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επισημαίνει ότι η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «χειρίζεται το ζήτημα με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες».

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής. Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται το ζήτημα με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος θα βρίσκεται αύριο στη Βουλή και εκεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, μέσω θεσμικών διαδικασιών. Από τις θεσμικές διαδικασίες θα προκύψουν προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου και διόρθωσης διαχρονικών παθογενειών. Η σημερινή επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Φυσικά, σχετικά με τις πληροφορίες, που εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του, όταν ήταν πρωθυπουργός, παραμένει άλαλος. Θα αναγκαστεί, όμως, να τοποθετηθεί οσονούπω», είναι η απάντηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη δήλωση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση βράχου ενώ κολυμπούσε μέσα σε σπηλιά
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Οι Έλληνες υποφέρουν, οι “ολιγάρχες” της ενέργειας πλουτίζουν