Γ. Οικονόμου: Άστοχη η μετάδοση μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ

«Λανθασμένη και άστοχη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τη συμπερίληψη στην ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ.

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι, στην ομιλία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, περιέγραψε τα δεινά που προκαλεί στον ουκρανικό λαό η ρωσική εισβολή και εστίασε στην ηρωική αντίσταση του λαού του. Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ ήταν λανθασμένη και άστοχη» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

«Είναι εξοργιστική και ανέντιμη η χρήση αυτού του λάθους από μερίδα της αντιπολίτευσης, με πρωτοστάτη τον κ. Τσίπρα, ώστε να δικαιολογήσουν για άλλη μια φορά τη ρωσική εισβολή, που προκαλεί εκτελέσεις αμάχων και ανθρωπιστική καταστροφή».

«Αν κάτι είναι ντροπή είναι να μην παίρνουν καθαρή θέση. Ντροπή είναι οι ίσες αποστάσεις και η στάση αγγαρείας που κράτησαν σήμερα στη Βουλή. Ήλθε η ώρα των καθαρών απαντήσεων: είναι με τους Ουκρανούς, που μάχονται για την ελευθερία τους, ή με τους εισβολείς του Πούτιν; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει» πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Οι Ναζί δεν μπορεί να έχουν λόγο στη Βουλή
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά: Μετατίθεται η αργία για την Δευτέρα 2 Μαΐου