Γ. Καρυστινός: “Πρέπει να αντιστραφεί το τεκμήριο της αθωότητας για τους πολιτικούς. Να πρέπει να αποδείξουν ότι λένε αλήθειες, έχω δεδομένο το ότι είναι ψεύτες” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο καρδιολόγος, Γεώργιος Καρυστινός.

Ο κος Καρυστινός, χαρακτήρισε “απατεώνες” και “τύραννους” τους πολιτικούς, έκανε λόγο για “δικηγόρους λαμόγια που νομιμοποιούν τα εγκληματα της κυβέρνησης”, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την “εμφάνιση παρενεργειών μετά τους εμβολιασμούς”.

“Τα πρώτα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη χορήγηση των νέων εμβολίων, θα είναι θέματα υπογεννητικότητας, στειρότητας ή και διαπλαστικών ανωμαλιών, δηλαδή γεννήσεις με πρόβλημα, η δεύτερη κατηγορία είναι τα αυτοάνοσα και η τρίτη κατηγορία, κάποιες κακοήθειες. Αυτές είναι οι τρεις πιο συνήθεις κατηγορίες παρενεργειών φαρμάκων, γενικώς. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει να ρισκάρει όλο τον πληθυσμό σε τόσο τεράστια έκταση για ένα όφελος, το οποίο ειδικά για τις ηλικίες κάτω των 70, είναι μηδαμινό”, σημείωσε.

“Πρόκειται για απατεώνες, είναι εγκληματική συμμορία” συνέχισε ο κος Καρυστινός.

“Μέσα στο σχέδιό τους να καταστρέψουν τον κόσμο, είναι να τον φτωχοποιήσουν κατ΄αρχην, για να μπορούν να τον ελέγχουν. Η ΔΕΗ, για παράδειγμα, έχει μετατραπεί σε ένα όργανο του τυραννικού καθεστώτος για να απομυζά τον κόσμο. Προκειται για τυράννους”, ανέφερε.

“Δεν τους εμπιστεύομαι, την εγκληματική συμμορία δεν την εμπιστεύομαι. Και μόνο που αναμειγνύονται πολιτικοί, τελειώνει η ιστορία. Για μένα έπρεπε κανονικά ο πολιτικός, να πρέπει να αποδείξει οτι λέει αλήθειες, έχω δεδομένο το οτι είναι ψεύτης. Πρέπει να αντιστραφει το τεκμήριο της αθωότητας για τους πολιτικούς”, υπογράμμισε ο ίδιος.

“Υπαρχουν δικαστικές αποφάσεις στο εξωτερικό, καταπέλτες κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού, παίρνουν όλα τα μέτρα πίσω, επειδή απλά βλέπουν οτι καταρρέει όλη η ιστορία. Στον Καναδά είδαμε τι γίνεται. Εδω έχουν ξαμολήσει κάτι λαμόγια δικηγόρους οι οποίοι παραπλανούν τον κόσμο. Όταν κάνουν αγωγές, δεν βάζουν στο τέλος αιτούμενο ποσό. Αυτό από μόνο του βγάζει την αγωγή αόριστη και απορρίπτεται. Είναι η μόνιμη απάτη που κάνουν αυτά τα λαμόγια Έτσι δίνουν νομιμοφάνεια στα εγκλήματα της κυβέρνησης”, είπε.

“Υπάρχει ένα τέχνασμα εδώ. Όλους αυτούς τους τηλεμαιντανούς που τους έχουν βγάλει για προπαγάνδα , δεν τους εκθέτουν. Γιατί αν βγουν να αντιπαρατεθούν, θα ξεφτιλιστουν. ‘Όλους αυτούς τους έχουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον να κάνουν μόνο δηλώσεις και μονολόγους, τίποτε άλλο. Σε πουλημένα κανάλια και πουλημένους δημοσιογράφους. Βγάζουν κάποια άλλα τρολ,με άσχετες ειδικότητες, ορθοπεδικούς πλαστικούς, οδοντίατρους, οι οποιοι λοιδορούν τους υπόλοιπους για ένα διάστημα και μετά εξαφανίζονται. Οι επικεφαλείς της όλης προπαγάνδας δεν τους εκθέτουν. Εάν βγουν αυτοί και αντιπαρατεθούν με σοβαρούς επιστήμονες, δε θα προλαβαίνουν να μαζεύουν γιαούρτια και ντομάτες”, σημείωσε.

Αναφορικά με το νέο εμβόλιο που περιμένουμε από το Μάρτιο ο κος Καρυστινός σχολίασε:

“Είναι ιατρικό συνήθειο να θεωρεις ότι θα κάνεις εμβολιασμό γενικού πληθυσμού κατά ιού ο οποίος μεταλλάσεται όλη την ώρα. Το γεγονός ότι αυτό το εμβόλιο είναι τεχνολογίας, όπως είναι τα κλασικά εμβόλια, είναι γνωστό – δεν είναι όπως τα mrna που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ – μας κάνει τουλάχιστον να ευελπιστούμε ότι μπορεί να είναι λιγότερο βλαβερό”, υπογράμμισε.

“Όσο για τους εκπαιδευτικούς που προπαγανδίζουν το εμβόλιο” ο κος Καρυστινός τους χαρακτήρισε “τσιράκια του καθεστώτος και υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να τους πάρουν τα πτυχία και να περάσουν στην κατηγορία του “αγράμματου”. “Πιστεύω ότι είναι και πληρωμένοι. Δεν το κάνουν για τη ψυχή της μάνας τους” συμπλήρωσε.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελίες-ΣΟΚ για το ΑΧΕΠΑ από τον Χ. Κοροξενό: “2020-2021: 77.000 λιγότεροι ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία, 2.200 λιγότερα χειρουργεία” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθρο17.662 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ