Γ. Καρυστινός: Οι πολιτικοί ασκούν ιατρική αυτή τη στιγμή. Και όπου ανακατεύεται η πολιτική με την ιατρική, πεθαίνουν μαζικά άνθρωποι – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο καρδιολόγος, Γιώργος Καρυστινός, και αναφέρθηκε στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς καθώς και στη νέα μετάλλαξη “Όμικρον”.

«Πόσους μήνες πριν είχαμε πει ότι το τυραννικό καθεστώς είναι χειρότερο από ναζιστική κατοχή; Πόσο καιρό πριν είπα ότι θα σκοτώσουν τον κόσμο;  Πόσο καιρό είπα ότι στέλνουμε το λάθος μήνυμα, όσο καθόμαστε και το ανεχόμαστε;» αναρωτήθηκε.

«Όταν λοιπόν εξαγγέλλει (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ό,τι θέλει, κάποιοι τα υλοποιούν. Αυτοί είναι εξίσου δοσίλογοι, είναι εξίσου εγκληματίες και συνεργάτες της χούντας. Ασκούν επίσης ωμή βία εναντίον των Ελλήνων και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος δεν τους φέρεται ανάλογα. Αυτά λοιπόν τα πρόστιμα που υπάρχουν, όπως και κάποια παλαιότερα, ή τα τσιμπήματα, κάποιοι τα αναλαμβάνουν. Δεν έρχεται ο Κούλης και η συμμορία του και τα κάνουν. Υπάρχουν οι «υπάλληλοι» που  είναι συνυπεύθυνοι. Φερθείτε τους ανάλογα» σημείωσε.

«Βγήκε ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και μίλησε για τις θεραπείες που υπάρχουν. Αυτό που εννοεί είναι ότι έχουν κλείσει “μπίζνα” μαζί τους και πρέπει τα εμβόλια να συνεχιστούν. Ο τύπος είναι άθλιος. Είπε πως οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διαθέσιμες και  εγκεκριμένες 7-8 θεραπείες που υπάρχουν, χωρίς κανένα πρόβλημα.  Αλλά είπε ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε σημείο μαζικής αγοράς, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουν -όλοι αυτοί οι πολιτικοί οι άσχετοι- ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν θα βαδίζουμε προς το τέλος των εμβολίων. Χωρίς καμία τεκμηρίωση, αποφάσισαν οι πολιτικάντηδες. Οι πολιτικοί ασκούν ιατρική αυτή τη στιγμή. Και όπου ανακατεύεται η πολιτική με την ιατρική, πεθαίνουν μαζικά άνθρωποι», ανέφερε.

«Προχθές είχαμε απόφαση Αμερικανικού Δικαστηρίου, η οποία κατέρριψε το αφήγημα του Μπάιντεν περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Γιατί τα ίδια κάνουν παντού, που σημαίνει ότι όλα είναι κατευθυνόμενα από πολύ πιο ψηλά. Στην Αμερική όμως, τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητα. Στην Ελλάδα η δικαστική εξουσία, επιλέγεται από την εκτελεστική εξουσία. Ας μας πουν σε ποια δημοκρατία το έχουν δει αυτό. Αυτό από μόνο του είναι πραξικόπημα. Εκτός αυτού, ξαναπήραν πρόσφατα (σ.σ. οι δικαστές) κάποια αναδρομικά, το έχουμε υπόψη μας αυτό; Ανοίγονται παραθυράκια, προφανώς από τη νομοθετική εξουσία, βγαίνουν οι δικαστές και αποφασίζουν μόνοι τους εάν δικαιούνται αναδρομικά και αυξήσεις. Όπως και με τα ΜΜΕ, κάπως έπρεπε να εξασφαλίσουν κάποιοι ότι πρέπει να βγαίνουν αποφάσεις που τους συμφέρουν.  Ένα άλλο μέσο συναλλαγής-ανταλλαγής είναι να τους δίνουν υψηλούς κρατικούς θώκους, κατ΄ απονομή. Αποφασίζω να βάλω αυτόν εκεί, τελείωσε. Οι περισσότεροι από τους υπουργούς δεν είναι καν εκλεγμένοι.  Αυτά όλα όμως δε θα μπορούσαν αν υλοποιηθούν, εάν δεν υπήρχαν οι γερμανοτσολιάδες, δοσίλογοι και εξίσου εγκληματίες να τα εφαρμόζουν και να τα επιβάλλουν», είπε ο κ. Καρυστινός.

«Εδώ μιλάμε για ναζιστικά συστήματα» υπογράμμισε προσθέτοντας ότι «διοικητικό πρόστιμο δεν επιβάλλεις αν δεν εγκαλέσεις τον άλλον σε απολογία για κάτι που έκανε».

Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των άνω των 60, ο κ. Καρυστινός είπε: «Αυτό θα αρχίσει να γίνεται χειρότερο, θα κατέβει στο 50, τα 100 μπορεί να τα επιβάλλουν ανα βδομάδα, μετά τα 100 θα τα κάνουν 200. Έτσι κάνουν. Ξεκινούν από χαμηλά το επεκτείνουν. Τι περιμένετε; Καθετί που γίνεται ο κόσμος νομίζει ότι εκεί θα σταματήσει;».

«Πρόσφατα, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, ο κύριος Christian Perronne ανέφερε ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Δημόσιου Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας, διαπιστώνεται ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν 4 φορές πιο πολύ να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους. Αυτό αναφέρεται και σε μελέτες στο Ισραήλ και στην Αμερική. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η φυσική ανοσία επειδή ακριβώς είναι ότι προβλέπει η φύση, είναι αναμενόμενο ότι είναι ανώτερη και ήδη είναι γνωστό αυτό από Ισραηλινή μελέτη. Ότι η φυσική ανοσία, όχι μόνο είναι ισχυρότερη της όποιας ανοσίας από το εμβόλιο 27με 35  φορές, αλλά έχει και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Και το έχουμε εξηγήσει πως είναι με τα Β-λεμφοκύτταρα», σημείωσε.

«Εδώ υπάρχει καταστρατήγηση της ιατρικής, της βασικής ιατρικής γνώσης», συμπλήρωσε για να ολοκληρώσει σχολιάζοντας τη νέα μετάλλαξη.

«Η νέα μετάλλαξη δεν είναι ακριβώς Όμικρον, είναι 30 μεταλλάξεις, 30 Όμικρον δηλαδή. Απλά δε μας φτάνουν τα γράμματα της αλφαβήτου και σε λίγο θα χρειαστούμε το κινέζικο με τα 3.500 γράμματα για να τις μετράμε. Ξέρουμε ότι αυτή η κατηγορία ιών μεταλλάσσεται κάθε χρόνο και κάνει 20-30 μεταλλάξεις, γιατί έτσι επιβιώνει. Μεταλλάσσεται για να ξεγελά τα ανοσοποιητικά. Αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τώρα ξαφνικά, ανακαλύψαμε ότι γίνονται μεταλλάξεις. Και φυσικά επηρεάζεται το εμβόλιο. Γι’ αυτό λέμε ότι δεν έχει κανένα νόημα ο εμβολιασμός κατά μεταλλασσόμενου αιτίου, γίνεται μόνο κατά σταθερού αιτίου. Και εδώ είναι ακόμα μία απάτη, όταν προσομοιάζουν τα παλαιά εμβόλια που αφορούν σταθερά αίτια (σ.σ. ιός της ευλογιάς, της παρωτίτιδας της ιλαράς) με αυτά».

Προηγούμενο άρθροe-ΕΦΚΑ: Σε ισχύ η ρύθμιση των 72 δόσεων – Ποιους αφορά
Επόμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης