Γ. Ασμάτογλου: Έρχονται και νέες αυξήσεις στα καύσιμα -Που θα φτάσει η αμόλυβδη και το πετρέλαιο//ΗΧΗΤΙΚΟ

Ενώ oι τιμές στα καύσιμα προκαλούν ήδη οικονομική ασφυξία στους καταναλωτές, έρχονται και νέες αυξήσεις να βάλουν φωτιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

“Η αμόλυβδη έχει ανέβει αρκετά, ξέφυγε. Αν πάρουμε αύριο-μεθαύριο τις τιμές και δούμε τις μέσες τιμές που θα βγάλει το ΥΠ.Αν. θα είναι περίπου στο 2,10 που σημαίνει ότι θα έχουμε μια αύξηση των έξι λεπτών/λίτρο που είναι πολύ μεγάλη αύξηση μέσα σε μία εβδομάδα. Κουβέντα βέβαια για fuel pass 3 δεν γίνεται καθόλου” είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

«Ακολουθεί και το πετρέλαιο, είτε κίνησης είτε θέρμανσης, και από την Τρίτη αναμένονται σημαντικές αυξήσεις. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να έχουμε να έχουμε ίσως και 10 λεπτά αύξηση», τόνισε ακόμα ο κ. Ασμάτογλου.

Οι οδηγοί έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους. Προσπαθούν κυρίως για επαγγελματικους λόγους να μετακινούνται ανέφερε.

“Χθες και άλλες φορές είναι χαλασμένος ο καιρός αλλά κυκλοφοριά υπάΡχει, χθες λοιπόν είχαμε μια μείωση του κύκλου εργασιών μας κατά 50%.

 

Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Το πρωτοπαλίκαρο της Ατζέντας 2030
Επόμενο άρθροΆρτα: Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης