«Μας έδιωξαν με βία γιατί φωνάξαμε συνθήματα και προφανώς για να μη χαλάσει η ατμόσφαιρα. Μας πήραν την ντουντούκα γιατί ενοχλήσαμε τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος έπρεπε να απαντήσει ανενόχλητος για το πόσο “καψούρης” είναι» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή της Δέσποινας Μποτίτση ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ο Γιώργος Αδαμίδης μίλησε για απαξίωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καθώς όπως τόνισε: «Δεν μας κάλεσαν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πτολεμαΐδα 5, όπου κάλεσαν 50 παρατρεχάμενους, απαξιώνοντας πλήρως τους εργαζόμενους. Δώσαμε αγώνα για αυτή την μονάδα και μας απαξίωσαν.

Όπως εξήγησε, 50-60 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σημείο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρούσε Συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη για να δώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό. Τότε, αντιμετώπισαν την αντίδραση των δυνάμεων της αστυνομίας που φυλούσαν το μέρος, προκειμένου να μην ενοχληθεί ο πρωθυπουργός.
«Οι αστυνομικές δυνάμεις μας απώθησαν και όταν αντιδράσαμε με καθιστική διαμαρτυρία μας κατέσχεσαν την ντουντούκα γιατί ενοχλούσε τον πρωθυπουργό».

 

Προηγούμενο άρθροΣτο 7% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο-Αυξήσεις “φωτιά” στα τρόφιμα
Επόμενο άρθροΦωτιά στην ορεινή Βωβούσα – Απειλείται ο οικισμός