«Φτωχότεροι χωρίς εσάς» – Το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ αποχαιρετά τους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη

Το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ αποχαιρετά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους εκλιπόντες φοιτητές του, Αναστασία Παπαγγελή και Αναστάσιο Κουτσόπουλο

.
«Ο χρόνος σταμάτησε απότομα και άδικα για τα δύο αγαπημένα μας παιδιά στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τις οικογένειές τους αλλά κι εμάς, την «πανεπιστημιακή» τους οικογένεια, τους συμφοιτητές και καθηγητές τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κυρίως στο Τμήμα Γεωπονίας», αναφέρει το τμήμα στην ανάρτησή του.
«Αγαπημένοι μας Αναστασία και Τάσο, το Τμήμα μας είναι φτωχότερο χωρίς εσάς, το κενό που αφήσατε πίσω σας μεγάλο. Εμείς οι συμφοιτητές και οι καθηγητές σας δεν θα αφήσουμε να ξεχαστείτε, θα είστε πάντα μέλη της μεγάλης γεωπονικής μας οικογένειας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ν’ αλλάξουμε και να διορθώσουμε όλα όσα οδήγησαν στον πρόωρο χαμό σας, σαν ύστατο φόρο τιμής», προσθέτει.
Η κηδεία της Αναστασίας Παπαγγελή θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, 6 Μαρτίου και ώρα 2μμ, στη Λυκούρια Καλαβρύτων και η κηδεία του Αναστάσιου Κουτσόπουλου την ίδια μέρα στη 1μμ στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Αγωνία για 23χρονη και 34χρονο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί
Επόμενο άρθροΑταλάντη: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 28χρονη Ελπίδα που χάθηκε στα Τέμπη