
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις συνταρακτικές εξελίξεις με την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος μετά την ομολογία του συνελήφθη, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει ο 32χρονος πιλότος ισχυρίστηκε ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.
Όπως είπε: «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία»
Ο 32χρονος ομολόγησε και περιέγραψε με πλήρη ακρίβεια τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όταν κατάλαβε ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του. Το πλέον κρίσιμο ίσως στοιχείο, ήταν ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν στο κινητό του μέσω γεωεντοπισμού, τα βήματα στο σπίτι, την ώρα που υποτίθεται ήταν δεμένος και λιπόθυμος. Από εκεί κατάλαβαν ότι ανεβοκατέβαινε από το υπόγειο στη σοφίτα και στο ισόγειο.
Η εξιχνίαση ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:
⚠❗Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.
❗Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. pic.twitter.com/N5in1PG3uF— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 17, 2021