Φούντωσαν τα σενάρια για εκλογές τον Απρίλιο από τις αναφορές Μητσοτάκη για κατώτατο μισθό αλλά και απ΄όσα είπε στον Δ. Κουτσούμπα

κΟΥΘΤΣΟΎΜΠΑΈντονη φημολογία ναπτύχθηκε το Σαββατοκύριακο για επιλογή του Απριλίου από τον πρωθυπουργό για τη διεξαγωγή των εθνικών εκολγών, με αφορμή την ανακοίνωση που έκανε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του για αύξηση στον κατώτατο μισθό από 1η Απριλίου.

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή ως απόρροια της έναρξης της τουριστικής περιόδου και να προαπάθησε να την αποσυνδέσει από τις εκλογές.

«Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει σχέση με τις εκλογές. Θέλω να το αποσαφηνίσω. Η επιλογή να έρθει έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τον Απρίλιο αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ο Πρωθυπουργός απαντώντας στον γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα όταν τον ρώτησε για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών φέρεται να είπε: «Μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά».

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίστηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο – Προηγήθηκε προκλητική ρητορική του Ακάρ
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση για εξαγγελία Μητσοτάκη για αύξηση κατώτατου μισθού την 1η Απριλίου: «Πολιτικαντισμός και ψέμα!»