Φώφη Γεννηματά: «Ούτε μια λέξη αυτοκριτικής ο Πρωθυπουργός»

Για έλλειψη αυτοκριτικής κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό με δήλωση της η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά αναφορικά με όσα είπε νο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του.

Συγκεκριμένα η κ Γεννηματά αναφέρει:

«Δυστυχώς ακόμη και τώρα που η πανδημία έχει ξεφύγει ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με την πολιτική «βλέποντας και κάνοντας».
Και σήμερα δεν βρήκε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής. Δεν κατανοεί ότι δεν είναι οι ¨χαραμάδες της αμέλειας¨ πολιτών, αλλά κυρίως οι ρωγμές της Κυβερνητικής αδιαφορίας, που καλλιέργησαν την χαλάρωση και τον εφησυχασμό.
Δεν είπε τίποτα πάλι για την ενίσχυση του ΕΣΥ, την αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα σχολεία.
Μόνο περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε που θα έχουν και πάλι σκληρές επιπτώσεις σε κρίσιμους κλάδους της οικονομίας, στους εργαζόμενους, στους ανέργους και τους μικρομεσαίους. Που τα ανεπαρκή κυβερνητικά μέτρα τους αφήνουν ουσιαστικά απροστάτευτους και διευρύνουν την κρίση στην οικονομία.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα κάνουν αυτό που πρέπει, όπως στην πρώτη φάση, για να προστατεύσουν την δημόσια υγεία, την δική τους και της οικογένειας τους».

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει λουκέτα χωρίς να πει κουβέντα για ενίσχυση ΕΣΥ και ΜΜΜ»
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Χαριστική βολή σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση τα μέτρα»