Focus FM – Πασκουάλε Μπάκο: Θα μπορούσαμε να τους είχαμε σώσει όλους // Γιατροί και κυβερνήσεις έκαναν εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας

«Είμαι ένας από τους 10 Ιατροδικαστές που κάναμε αυτοψίες στην Ιταλία και διαπιστώσαμε ότι είχαν κάνει λάθος σε όλα. Σκότωναν κόσμο αντί να θεραπεύουν».

Με πυρά κατά γιατρών και κυβερνήσεων ξεκίνησε την αποκαλυπτική του συνέντευξη στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο Ιταλός Ιατροδικαστής Πασκουάλε Μπάκο που μίλησε για εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας.

«Έκαναν λάθος σκεπτόμενοι ότι η ασθένεια ήταν πνευμονική αλλά αντιθέτως ήταν αγγειακή και αντί να θεραπεύουν τους πολίτες, τους σκότωναν. Όμως η ιταλική κυβέρνηση όταν τους το ανακοινώσαμε αντί να μας επιβραβεύσει μας τιμώρησε γιατί δεν είχαμε έγκριση- άδεια για την αυτοψία.

Το εμβόλιο ευθύνεται για θανάτους
«Το εμβόλιο είναι αιτία πολλών θανάτων και με την αυτοψία φαίνεται και μπορεί να γίνει αυτό και με γνωμάτευση. Γιατί το κρύβουν…… Γιατί κυβερνούν λόμπι τον κόσμο, κέντρα χρημάτων και δύναμης».

Κάθετα αντίθετος στους εμβολιασμούς παιδιών
“Είναι ένα τερατούργημα, μια επίθεση στον κόσμο, μια απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σήμερα εμείς ξέρουμε ότι το εμβόλιο είναι πολύ τοξικό για τα αγγεία δηλαδή τις αρτηρίες όπου προκαλεί πολλές βλάβες και μετά από καιρό. Μετά από καιρό θα δούμε αρρώστιες καρκίνου.

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου
“Mόνο μια δικτατορία μπορεί να δρα με αυτόν τον τρόπο, να κάνει ένα εμβόλιο υποχρεωτικό” τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. «Σήμερα στην Ιταλία εάν δεν εμβολιαστείς απολύεσαι ή δεν αμείβεσαι. Είναι μια δικτατορία. Και στη Ελλάδα το ίδιο θα συμβεί. Αυτό είναι πολύ σοβαρό…… εμείς ελπίζουμε πάντα ότι θα γίνει κάτι όπως η δίκη της Νυρεμβέργης. Υπάρχουν αυτές οι ενέργειες…. Ήδη κάναμε δύο καταγγελίες στην Χάγη για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα και στη Ιταλία πάνω από 237 ποινικές καταγγελίες».

Στόχος ο διχασμών των πολιτών
“Στόχος είναι ο διχασμός, στόχος τους είναι ένα να τσακώνονται οι άνθρωποι. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να τους σεβόμαστε όλους και να τους δώσουμε να καταλάβουν πολιτισμένα αυτά πού πιστεύουμε γιατί αλλιώς θα παίξουμε το παιχνίδι τους”.

Η στάση του Βατικανού
Μας λυπεί η στάση της εκκλησίας αυτή τη περίοδο με έναν Πάπα που μας ντροπιάζει.Αντί να σκεφτεί τους φτωχούς  σκέφτηκε το εμβόλιο. Ο Πάπας στην Ιταλία βγήκε στο παράθυρο και δεν είπε δώστε φαγητό στους φτωχούς αλλά δώστε εμβόλιο στους φτωχούς. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Στην Ιταλία ο κόσμος και ειδικά οι υπερήλικες είναι τρομοκρατημένοι, υπάρχει μια πολιτική τρομοκρατίας σε όλη τη χώρα και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο τα κανάλια. Η τηλεόραση ήταν κυρίαρχη. Όλα αυτοί τα έκαναν».

Για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού

Είναι ένας κορωνοϊος ελαφρώς ποιο επιθετικός (μεταδοτικός) ωστόσο είναι ένας ιός που θεραπεύεται με τα φάρμακα.Τα κλασικά φάρμακα που έχουμε μας επιτρέπουν επιτυχώς να προχωρήσουμε σε θεραπεία.Το πολύ σημαντικό σε αυτόν τον ιό είναι ότι πρέπει να δώσουμε θεραπεία αμέσως. Γι’αυτό σήμερα οι γιατροί είναι εγκληματίες.
Τα φάρμακα είναι τρία τα αντιφλεγμονώδη τα αντιβιοτικά και τα αντιπηκτικά. Επαναλαμβάνω… Είναι στη διάθεση μας. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να τα πάρουμε από το σπίτι χωρίς να πάμε στο νοσοκομείο.  Αυτή η ασθένεια θεραπεύεται με φάρμακα και δεν πεθαίνει κανείς. Πόσο κόσμο θα είχαμε σώσει…. Πρέπει να ζήσουμε, αυτή η ασθένεια θεραπεύεται.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Κατεβάστε το Video στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://wetransfer.com/downloads/d24d375c73db6ffee12f0e16f17708a820210610171956/abc485?fbclid=IwAR0a7Js6xJQBV4yONj9t7YNC1aiq3XxdC9hdC7EXKstJXzSKSaFew8onDt8

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές νερού στην Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΠικρός αποκλεισμός για την Σάκκαρη από το Ρολάντ Γκαρός