Φερέιρα : “Παιχνίδι υψηλής έντασης, έχουμε πίστη για την νίκη”

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Γρανάδα, αλλά και όλα τα ανοικτά μέτωπα μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ιδιαιτερότητα του αυριανού αγώνα: «Όταν είσαι σωστός επαγγελματίας, αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και την ίδια νοοτροπία. Όσο είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, θα προσπαθώ οι παίκτες μου να έχουν την ίδια αντιμετώπιση σε όλους τους αγώνες και να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια, που τα βλέπει όλος ο κόσμος και θέλουν να τα παίζουν όλοι και παίκτες και προπονητές».

 

Για τη Γρανάδα και τα δυνατά της σημεία: «Η Γρανάδα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχει μεγαλώσει πολύ μέσα σε 3 χρόνια. Παίζει στο Europa League, βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι είναι μία απόδειξη ομάδας που με λίγους πόρους, αλλά σωστή στόχευση και πλάνο, έχει καταφέρει να πετύχει πάρα πολλά. Είναι μία ομάδα επιθετική, με καλό κάθετο παιχνίδι. Κυνηγάει πολύ την πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με κάθετες κινήσεις. Βάζει ένταση στο παιχνίδι της κι όπως είπε και ο Ίνγκι, από την άλλη, δέχεται δύσκολα γκολ. εμείς έχουμε την πίστη ότι έχουμε έρθει εδώ, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό θέλουμε να κάνουμε αύριο».

 

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Η δική μου γνώμη είναι, ότι η απόδοση της ομάδας είναι γενικά καλή μέχρι τώρα. Σε μερικούς αγώνες, πράγματι η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αύριο πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι και δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη από την αρχή ως το τέλος. Για να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πρέπει να το θέλουν και οι δύο ομάδες. Αύριο θα δούμε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, όπου σε κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να αμυνθούμε εμείς περισσότερο και σε άλλες να επιτεθούμε. Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

 

Για τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και το τι φταίει για αυτό: «Γενικά η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, σπρώχνει τον αντίπαλο στη δική του εστία, τον πιέζει και έχει μία καλή απόδοση. Σίγουρα, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο τέλος. Υπάρχει μία διαδρομή, αλλά ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάμε τη γενικότερη εικόνα κι αυτή λέει ότι δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε την Μπενφίκα και δεν είμαστε και η χειρότερη επειδή δεν κερδίσαμε την Ομόνοια, που είναι μία ομάδα από την Κύπρο, που βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα στο ranking. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πιστέψουμε όλοι ακόμη περισσότερο στη δουλειά που γίνεται, στον προπονητή, στους παίκτες και να ενώσουμε την καλή δουλειά που γίνεται με τα αποτελέσματα».

Προηγούμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη αύριο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΊνγκασον : “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα”