Φ. Γεννηματά: Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Για αδυναμία και ανικανότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν μπόρεσε «ούτε να περιορίσει την ένταση ούτε να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας».

«Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το αύριο ενισχύονται και αυτό αποτελεί προμήνυμα απειλής για το μέλλον της χώρας και το πολιτικό σύστημα. Για να καλύψει τις ευθύνες της, τα λάθη και τις παραλείψεις, η Κυβέρνηση διολισθαίνει στον αυταρχισμό και στον έλεγχο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ. Θέλει να ακούγεται μόνο η δική της φωνή. Προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία της με προπαγάνδα. Το ψέμα και την υπερβολή βαφτίζει φωνή της αλήθειας. Η Κυβέρνηση της ΝΔ , είναι πια ορατό ότι δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται σήμερα ο τόπος. Η πολιτική της κλείνει κάθε προοπτική για ένα μέλλον Δημοκρατίας, βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής προστασίας. Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα άλλο και από αυτούς. Τόσο στην οικονομία όσο και στην υγεία».

Ένας συγκεκριμένος οδικός χάρτης, είναι τώρα αναγκαίος για τις επόμενες ενέργειες αντιμετώπισής της ώστε να αποφευχθούν νέα λάθη και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Προηγούμενο άρθροΌλη η Ελλάδα στο πλευρό του Παναγιώτη που μας χρειάζεται!
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Η λέξη που χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό είναι η «αποτυχία».