Εύη Κιαγιά: “Έρευνα από τη Σουηδία συνδέει τα mRNA εμβόλια με τη στειρότητα στην επόμενη γενιά, μέσω μηχανικής ανεπάρκειας των ωοθηκών” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 

“Στρέφουμε το βλέμμα στην Ουκρανία και αυτοί συνεχίζουν τα σχέδιά τους για την παγκοσμιοποίηση” ανέφερε η παθολόγος Εύη Κιαγιά μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Οι περισσότεροι τώρα περιμένουν αν σταματήσουν οι μάσκες, οι απαγορεύσεις και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Οι παγκοσμιοποιητές προχωρουν την ατζέντα τους. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, τα έξυπνα πάσο υγείας, τα μετατρέπουν σε ψηφιακή ταυτότητα. Ας μην επαναπαυόμαστε”, σημείωσε.

Η κ. Κιαγιά αναφέρθηκε και σε νέα έρευνα βάσει της οποίας “τα mRNA εμβόλια, ενδεχομένως να προκαλούν στείρωση”.

“Από την αρχή λέγαμε ότι τα εμβόλια δεν ήταν σαν τα προηγούμενα που ξέραμε όλοι. Είναι εμβόλια mRNA τα οποία παρεμβαίνουν στο γενετικό υλικό. Τότε μας λοιδορούσαν. Τώρα πια υπάρχει και έρευνα από τη Σουηδία, δεν μπορούν να το καταρρίψουν και να μας κατηγορήσουν για ψευδείς ειδήσεις”, υπογράμμισε.

“Πρόκειται λοιπόν για γονιδιακή θεραπεια. Επεμβαίνει στο μηχανισμό επιδιόρθωσης του κυττάρου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν ένα καρκινικό κύτταρο αρχίσει να πολλαπλασιάζεται ο οργανισμός μου πλέον δεν μπορεί να το διορθώσει. Θα προσπαθήσω να βρω ένα φάρμακο για να διορθώσω τη βλάβη που ο ίδιος έχω κάνει με τα mrna εμβόλια. Ανοίξαμε τον ασκό του Αιόλου. Η έρευνα της Σουηδίας λέει ότι οι πρωτεΐνες της ακιδας του mRNA συνδέονται με τη στειρότητα στην επόμενη γενιά μέσω μηχανικής ανεπάρκειας των ωοθηκών”, είπε.

Προηγούμενο άρθροe-ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Απριλίου
Επόμενο άρθροΑνδρέας Ράλλης: “Το PCR δεν φτιάχτηκε ποτέ για να διαγνώσει ενεργή ιογενή λοίμωξη. Έχει κατασκευαστεί για να φτιάχνει αντίγραφα γενετικού υλικού” – HXHTIKO Focus FM