Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα δεν πήρα λεφτά από το Κατάρ»

Ενώπιον του ανακριτικού τμήματος των Βρυξελλών για να απολογηθεί θα βρεθεί αύριο η Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας του Βελγίου μόνο σε τρία διαφορετικά σημεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 600.000 ευρώ στο σπίτι του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, 150.000 ευρώ στο σπίτι της Εύας Καϊλή και μεγάλο ποσό, που δεν διευκρινίζεται επακριβώς, σε βαλίτσα που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο πατέρας της κ. Καϊλή.

Η ίδια δηλώνει «Αθώα» μέσω του δικηγόρου της, τονίζοντας πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το Qatar Gate.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του Open, υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και υπογράμμισε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που έχουν ανακοινωθεί από τις δικαστικές Αρχές του Βελγίου.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κα Μαγδαλένα Καϊλή» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά τον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο, ο γνωστός δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα» αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».

 

Προηγούμενο άρθροΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις του Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΠροϋπολογισμός 2023: Αρχίζει το απόγευμα η πενθήμερη συζήτησή του στη Βουλή