
Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια μητέρα με τα δυο της παιδιά στα Πατήσια, μετά από τον πλειστηριασμό του διαμερίσματός της, για οφειλή κοινοχρήστων 881 ευρώ.
Πριν από δύο χρόνια, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αμφισβητούσε τις χρεώσεις των λογαριασμών των κοινοχρήστων και αρνιόταν να τις πληρώσει μέχρι που κάποιοι ένοικοι στην πολυκατοικία προσέφυγαν δικαστικά εναντίον της.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα, δικαστικός επιμελητής, συνοδεία αστυνομικών, έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου στο σπίτι της, όπου και προσπάθησαν να της σπάσουν την πόρτα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το παιδί της, το οποίο ετοιμαζόταν για να δώσει μάθημα στο Πολυτεχνείο. Η ίδια ετοιμαζόταν για τη δουλειά όταν και άκουσε τους θορύβους. Η μητέρα υποστηρίζει πως ζήτησε από τους Αστυνομικούς να καλέσει κλειδαρά για να γίνει ανθρώπινα η διαδικασία.
Έξω από το σπίτι της γυναίκας στα Πατήσια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.